Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Yeni takımı açıklandı: Ödenen bonservis bedeli tepki toplamıştı!

Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Yeni takımı açıklandı: Ödenen bonservis bedeli tepki toplamıştı!

Süper Lig'in 21. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Kasımpaşa'yı mağlup eden Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık yaşandı. Jesus döneminin ilk transferi olan yıldız futbolcunun yeni takımı açıklandı.

Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Kasımpaşa'yı 5-1 ile geçen Fenerbahçe'de sürpriz bir ayrılık yaşandı. Şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın hemen arkasında yer alan sarı-lacivertli ekipte ilk yolcu belli oldu.

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın 4 puan arkasında yer alan Fenerbahçe, 2013-2014 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk hasretini bu sezon dindirmek istiyor. Kanarya'da yaz transfer döneminde olduğu gibi kış transfer döneminde de hareketli günler yaşanıyor.

4.25 MİLYON EURO BONSERVİS BEDELİ ÖDENMİŞTİ

12 Ocak'ta başlayan transfer döneminde Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda ilk transferini Adana Demirspor'un 27 yaşındaki transferi Samet Akaydın ile yapan sarı-lacivertli ekip, Adana temsilcisine 3.7 milyon euro ödemişti. İkinci transferini ise sezon başında Hollanda devi PSV'den kiralanan ancak lisansı çıkartılmayan Bruma ile gerçekleştiren Fenerbahçe, Portekizli hücum oyuncusu için Hollanda ekibine 4.25 milyon euro ödemişti.

YENİ TAKIMI AÇIKLANDI

Sarı-lacivertli ekip, Jesus döneminin ilk transferi olan ve lisansı çıkartmamasına rağmen 4.25 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Portekizli hücum oyuncusu Bruma ile yolları ayırdığını açıkladı.

Fenerbahçe’nin kadroda düşünmediği Bruma, Portekiz ekibi Braga’ya kiralandı.
Sarı-lacivertli kulüpten transferle ilgili yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Armindo (Bruma) Tue Na Bangna, 2022-2023 sezonunun sonuna kadar Portekizin SC Braga takımına kiralanmıştır. Brumanın başarılı bir sezon geçirmesini diler, kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN