Fenerbahçe'de sürpriz transfer! Ali Koç İspanya'ya giderek dev kulüp ile masaya oturdu. 15 milyon euro bonservis ödenecek

Fenerbahçe'de sürpriz transfer! Ali Koç İspanya'ya giderek dev kulüp ile masaya oturdu. 15 milyon euro bonservis ödenecek

Yoluna Avrupa'da devam eden Fenerbahçe'de transfer çalışmaları başladı. Süper Lig'de şampiyonluk yarışı içinde olan sarı-lacivertli ekipte kadro güncellenmesi devam ediyor. Başkan Ali Koç yıldız oyuncu için harekete geçti. Taraftarlar bu haberi bekliyordu. Dev kulübe 15 milyon euro bonservis bedeli ödenecek.

Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray ile şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'de transfer çıkartması başladı. Kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı-lacivertli ekipte hareketli dakikalar yaşanıyor. Başkan Ali Koç İspanya'ya giderek dev kulüple masaya oturdu. Yıldız oyuncu için 15 milyon euro ödenecek. İşte sürpriz transferin detayları...

İSMAİL KARTAL KADROYU GENİŞLETMEK İSTİYOR

Milli maçların ardından takımca çalışmalara başlayacak olan Fenerbahçe'de transfer gündemi sürüyor. Önemli açıklamalarda bulunan teknik direktör İsmail Kartal, "Adana Demirspor maçına tam kadro hazır olacağız. Sakat oyuncular takıma dönüyorlar. Her gün konuşuyorum kendileriyle. Trabzon travmasını atlatmaya başladık. Allah’ın izniyle sakatlar da dönecekler. Son viraja iyi bir şekilde başlayacağız." ifadelerini kullandı.

yeni-proje-2024-03-27t125636-022.jpg

7 Nisan’da oynanacak olan Süper Kupa maçında da Galatasaray ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de kadro yapılanması için çalışmalar da başladı.

ALİ KOÇ İSPANYA'YA GİDEREK İLK GÖRÜŞMELERİ SAĞLADI

Defans bölgesindeki eksiklikleri kapatmak isteyen sarı-lacivertliler Atletico Madrid’den 2 milyon euro bedelle kiralanan Çağlar Söyüncü için harekete geçti. Başkan Ali Koç, İspanya'ya giderek ilk görüşmeleri gerçekleştirdi.

yeni-proje-2024-03-27t125611-821.jpg

Sabah'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe yönetimi, İspanyol ekibiyle masaya oturarak futbolcunun bonservisini almaya çalışacak. Milli yıldızın ise İstanbul'da kalmak istediği öğrenildi.

15 MİLYON EURO ÖDENECEK

İspanyol ekibinin Çağlar Söyüncü için 15 milyon euro bonservis talep ettiği belirtildi. Fenerbahçe yönetimi yapacağı pazarlıkla futbolcunun bonservis bedelini daha aşağı bedellere çekmek istiyor. Transfermarkt’a göre piyasa değeri 12 milyon euro olarak gösterilen Çağlar Söyüncü, bu sezon Fenerbahçe formasını 7 maçta giydi, 1 asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN