Fenerbahçe'de tarihi kongre: 'Ligden çekilme' gündemi görüşülecek

Fenerbahçe'de tarihi kongre: 'Ligden çekilme' gündemi görüşülecek

Fenerbahçe'de tarihi kongre bugün 17.00'de başlayacak. Olağanüstü genel kurul toplantısında ligden çekilme ihtimali de görüşülecek.

Fenerbahçe Kulübü, bugün Ülker Stadyumu'nda gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurul toplantısında önemli kararlar alacak.

LİGDEN ÇEKİLME İHTİMALİ MASAYA YATIRILACAK

Toplantıda, kulübün futbol faaliyetlerinin durdurulması veya ligden çekilme ihtimali masaya yatırılacak. Saat 17.00'de başlayacak olan genel kurul toplantısında, çoğunluk sağlanmaması durumunda 9 Nisan'da ikinci bir toplantı yapılacak.

Ancak, katılımın aidat borcu olmayan üyeler için geçerli olduğu belirtiliyor.

1kapak-001.jpg

Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçının ardından yaşanan olaylar sonrasında başkan Ali Koç'un açıklamaları, kongre öncesinde merakla bekleniyor. Ali Koç, geçen hafta yaptığı çağrıda, taraftarlardan yüksek katılım beklediğini ve kulübün kritik bir dönemden geçtiğini vurgulamıştı.

'ÖNÜMÜZDE 3 SEÇENEK VAR'

Koç'un açıklamalarına göre, kongrede ele alınacak konular arasında, ligden çekilme, futbol faaliyetlerinin bir süre durdurulması veya yurt dışında yeni bir takım edinme gibi seçenekler bulunuyor. Ali Koç, "Anormalliği normalleştirdiğimiz için bu noktaya kadar geldik. 2 Nisan’da kongre üyelerimizle tüm ihtimalleri istişare edeceğiz. Önümüzde kötü, daha kötü ve en kötü olmak üzere üç seçenek var" diyerek durumu özetlemişti.

Fenerbahçe camiası, bugünkü genel kurul toplantısında alınacak kararların kulübün geleceği açısından büyük önem taşıdığını ve heyecanla beklediklerini ifade ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN