Fenerbahçe'den Beşiktaş'a tarihe geçecek transfer çalımı! Kartal'ın unutulmaz ismi Fenerbahçe'ye transfer oluyor...

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a tarihe geçecek transfer çalımı!  Kartal'ın unutulmaz ismi Fenerbahçe'ye transfer oluyor...

Pazar akşamı konuk olacağı Galatasaray'ı mağlup etmenin hesaplarını yapan Fenerbahçe, ezeli rakibi Beşiktaş'ın unutulmaz ismine kancayı taktı. Kanarya, Beşiktaş'ın eski yıldızını kadrosuna katarak tarihi bir transfer çalımına imza atmayı hedefliyor.

Pazar akşamı deplasmanda Galatasaray'ın konuğu olacak Fenerbahçe, transfer çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılı ezeli rakibini mağlup ederek şampiyonluk umudunu son maça taşımayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip, ezeli rakibi Beşiktaş'ın unutulmaz ismine kancayı taktı.

Sivasspor ve Konyaspor deplasmanlarından aldığı iki beraberlik ile şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe, pazar akşamı deplasmanda Galatasaray'ın konuğu olacak. Bir yandan rakibini mağlup etmenin planlarını yapan sarı-lacivertli ekip, bir yandan da transfer operasyonuna başladı.

A Spor'un haberine göre; Fenerbahçe'nin Polonyalı yıldızı Sebastian Szymanski, Avrupa devlerinin radarına girdi. İngiltere, Almanya ve İtalyan ekiplerinin Polonyalı yıldızı kadrosuna katmayı hedeflediği ileri sürüldü.

Kanarya, Polonyalı yıldızın takımdan ayrılma ihtimali karşısında çalışmalarına başladı. Kanarya, gözünü Beşiktaş'ın eski yıldızına dikti. Kanarya'nın Suudi Arabistan ekibi Al Nassr formasını terleten Brezilyalı golcü Anderson Talisca'yı gündemine aldığı ileri sürüldü.Al-Nassr'da Talisca kararı - Gelen teklifler değerlendirilecek | Transfermarkt

Brezilyalı golcünün yabancı oyuncu sınırı nedeniyle Arap ekibinde gözden çıkartıldığı öne sürüldü. Bu sezon 25 maçta görev alan 30 yaşındaki yıldız, bu karşılaşmalarda 25 gol 4 asiste imza attı. Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan Brezilyalı yıldız için bugüne dek toplamda 41 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN