Fenerbahçe'den Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Jose Mourinho yıldız oyuncu ile masaya oturdu: Ali Koç Arabistan'dan getirecek

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Jose Mourinho yıldız oyuncu ile masaya oturdu: Ali Koç Arabistan'dan getirecek

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için kolları sıvadı. Portekizli deneyimli hoca Jose Mourinho'yu takımın başına getiren sarı-lacivertliler, transferde büyük oynamaya devam ediyor. Gelen son dakika haberi taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'den Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Jose Mourinho yıldız oyuncu ile masaya oturdu. Başkan Ali Koç Arabistan'dan getirecek. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon kıl payı şampiyonluğu kaçıran Fenerbahçe, gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Teknik direktörlük görevine Jose Mourinho'yu getiren sarı-lacivertli yönetim, transfere startı verdi. Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için güçlü bir kadro kurmak isteyen Kanar'ya bombayı patlattı. Fenerbahçe'den Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Jose Mourinho yıldız oyuncu ile masaya oturdu. Başkan Ali Koç Arabistan'dan getirecek. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek.

FENERBAHÇE'DEN BEŞİKTAŞ'A YILIN TRANSFER ÇALIMI

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hızlandırılmış durumda. Teknik direktörlüğe getirilen Jose Mourinho ile rüzgarı arkasına alan sarı-lacivertliler yılın bomba transferini patlattı. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, Sadio Mane'ye kancayı taktı. Adı Beşiktaş ile anılan dünya starının kararı şimdiden merak konusu oldu.

yeni-proje-8-001.jpg

MOURINHO YILDIZ OYUNCU İLE MASAYA OTURDU

Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımından ayrılması gündemde olan 32 yaşındaki futbolcunun hem menajeriyle hem de kulübüyle temaslara başlandı. Mourinho'nun bu transfer ile yakından ilgilendiği kaydedildi. Görüşmeleri yürüten Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco'nun bu transferden çok umutlu olduğu belirtildi.

Sol kanadın yanı sıra sağ kanat ve santrfor olarak da görev yapan Mane, bu sezon Al Nassr'da toplam 46 maçta 19 gol kaydederken 11 de asist yaptı.

yeni-proje-9.jpg

SADIO MANE KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Sadio Mane, 10 Nisan 1992 tarihinde Senegal'de dünyaya geldi. Orta saha ve forvet pozisyonunda görev yapan yıldız futbolcu şimdilerde Bundesligatakımlarından Bayern Münih'te forma giymektedir. Ayrıca Senegal millî futbol takımında da oynamaktadır. Dünyanın en iyi oyuncularından ve tüm zamanların en büyük Afrikalı oyuncularından biri olarak görülen Mané, baskı yapmasıyla, top sürmesiyle ve hızıyla tanınmaktadır.

Sadio Mane, profesyonel kariyerine 19 yaşındayken, Ligue 2 kulübü Metz ile başladı; ancak yalnız bir sezonun ardından, 2012'de Avusturya kulübü Red Bull Salzburg'a transfer oldu. İki sezonda çıktığı 63 maçta 31 gol attı. 2014'ün yaz ayında ise, İngiltere kulübü Southampton'a transfer oldu. Mané 2015'te, takımının Aston Villa'yı 6-1 yendiği maçta 176 saniyede attığı üç golün ardından, en hızlı hat-trick dalında yeni bir Premier Lig rekoru kırdı.

Mane, 2016 yılında Premier Lig kulübü Liverpool için 34 milyon sterlinlik bir ücret karşılığında sözleşme imzaladı. Takımının 2018'de ve 2019'da arka arkaya UEFA Şampiyonlar Ligi finaline ulaşmasına yardımcı oldu ve 2019'da kupayı kazandı. Ayrıca 2018-19 sezonunu, ligin en çok gol atan oyuncusu olarak bitirdi ve Premier Lig Altın Ayakkabı Ödülü'nün sahibi oldu. 2019–20 sezonu Premier Lig'i kazanarak, Liverpool'un 30 yıllık lig şampiyonluğu hasretinin sona ermesine yardımcı oldu. Ekim 2021'de Premier Lig'deki 100. golünü atarak bu başarıyı yakalayan üçüncü Afrikalı futbolcu oldu. Mané, 2019 Ballon d'Or ödülünde dördüncü ve 2022 Ballon d'Or ödülünde ikinci oldu. Bunların yanında, En İyi FIFA Erkek Oyuncusu alanında 2019'da beşinci, 2020'de dördüncü oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN