Fenerbahçe'den Beşiktaş'a yüzyılın transfer çalımı! Xavi 90 milyon euroluk golcüyü Ali Koç'a hediye etti. Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a yüzyılın transfer çalımı! Xavi 90 milyon euroluk golcüyü Ali Koç'a hediye etti. Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro çalışmaları başladı. Bu sezon şampiyonluğu elinden kıl payı kaçıran sarı-lacivertliler, gelecek sezonun kadrosunu şimdiden kurmaya başladı. Batshuayi'nin takımdan ayrılacağı kesinleşirken Başkan Ali Koç, golcü için arayışa girdi. İspanya basınında çıkan son dakika haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'den Beşiktaş'a yüzyılın transfer çalımı! Xavi 90 milyon euroluk golcüyü Ali Koç'a hediye etti. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray'a kıl payı şampiyonluğu veren Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro çalışmaları başladı. Edin Džeko ve Batshuayi'nin geleceği tam olarak net olmazken Başkan Ali Koç, İspanya devinin kapısını çaldı. Fenerbahçe'den Beşiktaş'a yüzyılın transfer çalımı! Xavi 90 milyon euroluk golcüyü Ali Koç'a hediye etti. Sarı-lacivertli taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

FENERBAHÇE'DEN BEŞİKTAŞ'A YÜZYILIN TRANSFER ÇALIMI

Fenerbahçe'de gelecek sezon için kollar sıvandı. Takımı güçlendirmek isteyen yönetim İspanya devi Barcelona'nın yıldız golcüsüne kancayı takdı. Fotospor'da yer alan habere göre; bir süredir Beşiktaş'ın gündeminde olan Robert Lewandowski için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Barcelona'nın teknik direktörü Xavi Hernandez'in Polonyalı golcüyü takımda istemediği belirtilirken, Fenerbahçe'nin yıldız golcü için devreye girdiği ifade edildi.

yeni-proje-2024-05-28t122653-868.jpg

ALİ KOÇ DEVREYE GİRDİ! 90 MİLYON EUROLUK GOLCÜYÜ GETİRİYOR

İspanya basınında yer alan haberlere göre; Xavi'nin teknik direktör olarak takımda kalması durumunda Robert Lewandowski'yi oynatmayacağına kesin gözüyle bakılıyor. 35 yaşındaki Polonyalı golcünün de futbol hayatının sonlarında yedek kalmak istemediği ve kesinlikle sürekli forma giyecebileceği bir takıma gitmek istediği ifade edildi. Çıkan son iddialara göre ise Ali Koç'un bağlantılarını kullanarak Lewandowski transferi için harekete geçtiği öğrenildi.

Yıldız golcünün bu transfer sıcak baktığı belirtildi. Nedeni ise Lewandowski'nin hem Avrupa'da oynamak istediği hem de sürekli olarak kadroda bulunmak istediği ifade edildi.

yeni-proje-2024-05-28t122705-438.jpg

ROBERT LEWANDOWSKİ KİMDİR?

Robert Lewandowski, 21 Ağustos 1988'de Polonya'nın Varşova kentinde doğmuş olan bir futbolcudur. Genellikle dünya futbolunun en iyi forvetleri arasında gösterilen bir isimdir. Kariyeri boyunca hem kulüp düzeyinde hem de milli takım düzeyinde birçok başarı elde etmiştir.

KULÜP KARİYERİ

Lewandowski, profesyonel kariyerine 2005 yılında Polonya'nın Znicz Pruszków takımında başladı. Daha sonra Lech Poznan'a transfer oldu ve burada oynadığı dönemde önemli bir çıkış yakaladı. 2010 yılında Almanya'nın Borussia Dortmund kulübüne transfer oldu. Dortmund'da geçirdiği dönemde Bundesliga'da birçok gol kaydederek takımına büyük katkı sağladı. 2014 yılında ise Alman devi Bayern Munich'e transfer oldu. Bayern Munich formasıyla Bundesliga, DFB-Pokal ve UEFA Şampiyonlar Ligi dahil olmak üzere birçok kupa kazandı. Bayern'deki performansıyla dünyanın en iyi forvetlerinden biri olarak kabul edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN