Fenerbahçe'den Galatasaray'a 21 milyon euroluk transfer çalımı! Kanarya yeni savunmacısını İngiltere'de buldu...

Fenerbahçe'den Galatasaray'a 21 milyon euroluk transfer çalımı! Kanarya yeni savunmacısını İngiltere'de buldu...

İsmail Kartal yönetiminde Süper Lig'deki şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, yaz transfer dönemi için çalışmalara başladı. Kanarya, ezeli rakibi Galatasaray'a 21 milyon euroluk transfer çalımını atmak için çalışmalara başladı.

Trendyol Süper Lig'in 31. hafta karşılaşmasında dün akşam evinde ağırladığı Adana Demirspor'u 4-2 mağlup eden Fenerbahçe, ligdeki galibiyet serisini 6 maça çıkarttı. 2013-2014 sezonundan bu yana özlemini çektiği şampiyonluğa bu sezon sonunda ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe, transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Kanarya, ezeli rakibi Galatasaray'a 21 milyon euroluk transfer çalımını atmak için düğmeye bastı.

7 Nisan Pazar akşamı Şanlıurfa'da TFF Süper Kupa karşılaşmasında ligde şampiyonluk yarışı verdiği Galatasaray ile mücadele edecek olan Fenerbahçe, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek takviye operasyonuna başladı.

Sezon sonunda savunma oyuncusu Ferdi Kadıoğlu ile yolları ayırması beklenen Fenerbahçe, yeni savunmacısını İngiltere'de buldu.

Galatasaray, Manchester City'den Sergio Gomez'i Transfer Etmek İçin Görüşmelere Başladı » Aslan Portal

Fotomaç'ın haberine göre; Kanarya, ezeli rakibi Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan İspanyol savunma oyuncusu Sergio Gomez için harekete geçti. Kanarya'nın İngiliz devi Manchester City formasını terleten Gomez'i kadrosuna katmak için çalışmalara başladığı öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan 23 yaşındaki savunma oyuncusu bu sezon tüm kulvarlarda 13 karşılaşmada görev alırken yalnızca 1 asiste imza attı. İspanyol savunma oyuncusu için bugüne dek toplamda 21 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN