Fenerbahçe'den tarihi transfer! İngiliz basını son dakika olarak duyurdu: 50 milyon euroluk yıldızın imzası an meselesi

Fenerbahçe'den tarihi transfer! İngiliz basını son dakika olarak duyurdu: 50 milyon euroluk yıldızın imzası an meselesi

Fenerbahçe'de gelecek sezon için transfer çalışmaları başladı. Yarın Galatasaray ile karşı karşıya gelecek olan sarı-lacivertlilerde hedef 3 puan olurken transfer gelişmeleri peş peşe gelmeye devam ediyor. İngiliz basınında çıkan son haber ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'den tarihi transfer. 50 milyon euroluk yıldızın imzası an meselesi. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de yarın Galatasaray ile şampiyonluk maçına çıkacak olan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları başladı. Gelecek sezon kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı-lacivertliler sürpriz bir transfere imza atmak üzere. İngiliz gazeteci Steve Kay son dakika olarak duyurdu. Fenerbahçe'den tarihi transfer! 50 milyon euroluk yıldızın imzası an meselesi. Yer yerinden oynayacak.

FENERBAHÇE'DEN TARİHİ TRANSFER! İNGİLİZ BASINI DUYURDU

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, sezonunun en kritik maçına 37.haftada çıkacak. Sarı-lacivertli takım, Galatasaray ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Hedef ise sahadan 3 puanla ayrılmak. Fenerbahçe'de gelecek sezon kadro planlaması başlarken İngiliz basınında sıcak bir haber geçildi. İngiliz gazeteci Steve Kay, sarı-lacivertli takımın istediği orta saha oyuncusunu açıkladı.

Sarı-lacivertli takımın Ganalı yıldızı Alexander Djiku, milli takımdan arkadaşı olan Arsenal forması giyen Thomas Partey’in transfer edilmesini önerdi.

yeni-proje-2024-05-18t151103-842.jpg

50 MİLYON EUROLUK YILDIZIN İMZASI AN MESELESİ

Arsenal teknik direktör Mikel Arteta’nın bir yıl sözleşmesi kalan futbolcunun ayrılmasına izin verebileceği, bu bedelin 29 milyon euro olabileceği kaydedildi. Haberde Fenerbahçe’nin geçen yaz Cengiz Ünder için 15 milyon euro bonservis ödediği belirtildi.

yeni-proje-2024-05-18t151052-262.jpg

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösterilen 30 yaşındaki Ganalı orta saha, 2020 yılında 50 milyon euro bonservis bedeli karşılığında İspanyol ekibi Atletico Madrid’den transfer edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN