Fenerbahçe'den UEFA'ya hakem şikayeti: Sarı-lacivertliler resmen açıkladı

Fenerbahçe'den UEFA'ya hakem şikayeti: Sarı-lacivertliler resmen açıkladı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nin 4. haftasında Viktoria Plzen ile oynanan maçın hakemi Allard Lindhout’un yönetimiyle ilgili olarak UEFA’ya resmi şikayette bulundu. Kulüp, hakemin hatalı kararlarının maçın sonucuna doğrudan etki ettiğini belirtti.

Fenerbahçe Kulübü, UEFA Avrupa Ligi 4. hafta mücadelesinde Viktoria Plzen ile oynanan karşılaşmada görev yapan Hollandalı hakem Allard Lindhout’un yönetimi hakkında UEFA’ya resmi başvuruda bulundu.

1762468999731-yanlizca-boyutlandirma-4.jpg

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Futbol A Takımımızın UEFA Avrupa Ligi 4. haftasında oynanan Viktoria Plzeň FK karşılaşmasında, maçın hakemi Allard Lindhout’un yönetimi ve kararlarıyla ilgili olarak UEFA’ya resmî başvurusunu yapmıştır. Başvurumuzda, hakemin maç boyunca gösterdiği yönetim tarzı ve hatalı kararlarının maçın sonucuna doğrudan etkisine ilişkin olarak, UEFA’nın söz konusu olayları gereken ciddiyet ve ivedilikle incelemesi talep edilmiştir. Süreç UEFA nezdinde resmî olarak başlatılmış olup, gelişmeler kamuoyuyla paylaşılacaktır." ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN