Fenerbahçe'nin 220 milyon liralık transferi topa elini sürmüyor: Bırakın beni gideyim

Fenerbahçe'nin 220 milyon liralık transferi topa elini sürmüyor: Bırakın beni gideyim

SkySpor kanalında Süper Lig'in 31. haftasını yorumlayan ve Fenerbahçe kongresi hakkında çok önemli değerlendirmelerde bulunan Erman Toroğlu Sarı Lacivertli yıldız hakkında 'Trabzonspor maçından sonra burada kalmak istemediğini öğrendim' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin kongresi, Ali Koç-Erden Timur gerginliği ve Süper Ligi'in 31. haftasını yorumlayan Erman Toroğlu, Sarı Lacivertli kulübün 220 milyon liraya (6.6 milyon euro) transfer ettiği yıldız futbolcu hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı. İşte Toroğlu'nun değerlendirmeleri...

KİM FENERBAHÇE'Yİ ŞAMPİYON YAPMAK İSTEMİYOR?

Ali Koç 'ben burada kaldığım müddetçe Fenerbahçe'yi şampiyon yapamayacaklar' diyor, Aziz Yıldırım da diyor ki 'kim bunlar, isim ver' Aziz Yıldırım 'devleti mi kastediyorsun?' iması yapıyor. Duyduğuma göre Ali Koç 2 Nisan'daki kongre için Şekip Mosturoğlu'nu arayıp Aziz Yıldırım'ı davet ediyor, ama bu yanlış. Ali Koç'un direkt olarak Aziz Yıldırım'ı çağırması gerekiyordu. Geçmişte beraber çalıştınız, o senden büyük. Galatasaray camiasında da yöneticiler birbirlerini yiyorlar ama yan yana geldikleri zaman sarmaş dolaşlar ama Fenerbahçe'de bu yok.

erden-ali.jpg

Seneye Ali Koç'un Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı belli değil, ama Federasyonun ki net, gidecekler. Yeni gelecek TFF Başkanı dört büyük takımın yöneticilerini federasyona almaması lazım. Bu federasyon tarihin en kötü federasyonu, Mehmet Büyükekşi bilmiyor, bilmediğini de bilmiyor.

ALİ KOÇ TİCARİ OLARAK ERDEN TİMUR'LA UĞRAŞACAK

Ali Koç'un kongrede yaptığı açıklamalar tehditkar. Hoş, Erden Timur da az değil, ortalığı karıştırıyor, taraftara oynuyor. Fenerbahçeli bir yönetici Ali Koç'un Erden Timur hakkında yaptığı konuşma için 'bizim elimizde Erden Timur'un ticari hayatı ile ilgili belgeler, evraklar var' dedi. Yani Ali Koç'un ticari olarak Erden Timur'la uğraşacağını söyledi.

LİVAKOVİC GİTMEK İÇİN GÜN SAYIYOR

Fenerbahçe Trabzon'da yüzde yüz mağdur olan takımdır. Fenerbahçe'nin hiçbir oyuncusu ceza almamalı. Şu anda Hırvat kaleci Livakovic oynamak istemiyor, adam tünelde baya dayak yemiş Türkiye'de oynamak istemiyormuş. Trabzonspor'a verilen ceza az, Fenerbahçeli futbolculara verilen yarım maç ceza bile fazla. Halil Umut Meler maçı devam ettirmek için her şeyi yaptı, yan hakem kafasına su şişesi yiyor ve orta sahaya geliyor ama şöyle bir şey oluyor; yukarıdan bir talimat geliyor maçı devam ettirin bitirin!

lia.jpg

Bugün Türkiye'de biri ölürse veya bir cinayet işlenirse bunun 1 numaralı sorumlusu TFF'dir, yönetim kuruludur ve başkanıdır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN