Fenerbahçe’nin bel kemiğine talip çıktı! Bu ayrılık iddiası takımda deprem etkisi yaratacak… Taraftar üzgün

Fenerbahçe’nin bel kemiğine talip çıktı! Bu ayrılık iddiası takımda deprem etkisi yaratacak… Taraftar üzgün

Transfer sezonunu oldukça etkili geçiren Fenerbahçe'de ayrılık iddiaları gündemde yer alıyor. Sarı lacivertli takımın bel kemiği olan futbolcu için ayrılık iddiaları gündemi sarstı. Süper Lig'de harikalar yaratan o oyuncuya talip olan takımlar bir sezon daha izleyecek. Güncel piyasa değer 17 milyonken, sezon sonu 25 milyona gidebilir. İşte tüm detaylar...

Süper Lig'de devam eden transfer sezonunda heyecanlı süreç devam ediyor. Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'den dev transferler gelmeye devam ediyor. Transfer listesine her geçen gün yenilerini ekleyen takımlara aynı zamanda birçok teklif gelmeye başladı. Başarılı bir sezon geçiren oyuncularla ilgilenen takımlar taleplerini iletmeye başladı.

DÜNYA DEVİ İLGİLENİYOR

Süper Lig'de heyecanla devam eden transfer sezonunda birçok takıma teklifler gelmeye başladı. Elindeki fazla oyuncuları çıkartmak isteyen takımlar teklifleri değerlendirmeye alıyor. Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu, transfer sezonunun gözdesi oldu. Dünya devi olan futbol kulüpleri arasında yer alan Bayern Münih, Fenerbahçe'de bulunan yıldız oyuncuya gözünü dikti.

Alman ekibi sarı lacivertlilerden daha öncesinde Kim Min Jae'yi kadrosuna katarak yüklü bir miktar para ödemişti. Sezon boyunca Ferdi Kadıoğlu'nu izleyeceği iddia edilen dünya devi spor camiasının gündemine oturdu. Güncel değeri 17 milyon Euro olan Ferdi Kadıoğlu'nun sezon sonuna değerinin 25 milyona çıkması bekleniyor.

ferdii-1-movj.webp

FENERBAHÇE'NİN BEL KEMİĞİ

Sezonun başından sonuna üstün bir performans sergileyen Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'nin bel kemiği haline geldi. Performansının sürekli yükselmesinden dolayı birçok takımın dikkatini çekmesiyle peş peşe teklifler alıyor.

Göz dolduran performansı ile sahada sağ bek ve sol bek fark etmeden oynayan yıldız futbolcu prime dönemlerini geçiriyor. İsmail Kartal'ın vazgeçilmezlerinden olan Ferdi Kadıoğlu için transfer iddiaları gündemde yerini aldı.

ferdi-kadioglu-1890351.jpg

ŞAMPİYONLUK SONRASI VEDA

Süper Lig'de başarılı bir sezon geçiren Ferdi Kadıoğlu, Avrupa maçlarında da üstün performansına devam ediyor. Dünyadaki tüm kulüplere ismini duyurmayı başaran yıldız oyuncuya resmen teklifler yağıyor.

Ferdi Kadıoğlu'nun hedefi ise Fenerbahçe spor kulübünde şampiyonluk yaşamak istediği belirtiliyor. Gelen teklifleri geri çeviren yıldız oyuncu şampiyonluk sonrası takıma veda edebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN