Fenerbahçe'nin Brezilyalı ismi Lincoln Henrique'den örnek davranış: "Tüm otel masraflarını karşılamaya hazırım..."

Fenerbahçe'nin Brezilyalı ismi Lincoln Henrique'den örnek davranış: "Tüm otel masraflarını karşılamaya hazırım..."

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3 bin 549 vatandaşımızın hayatını kaybettiği deprem nedeniyle Türkiye'de 7 gün süreyle milli yas ilan edildiğini açıklayarak bayrakların yarıya çekileceğini belirtti. Depremde binlerce vatandaşımızın evi yerle bir olurken Fenerbahçe'nin Brezilyalı ismi Lincoln Henrique örnek bir davranışa imza attı.

Pazartesi günü sabah saatlerinde Kahramanmaraş Pazarcık'ta meydana gelen deprem tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Gaziantep, Malatya, Batman, Bingöl, Elazığ, Kilis, Diyarbakır, Mardin, Siirt, Şırnak, Van, Muş, Bitlis, Hakkari, Adana, Osmaniye ve Hatay'da hissedilen deprem 3 bin 549 vatandaşımızın ölümüne neden oldu. Pek çok vatandaşımızın evi yerle bir olurken Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Lincoln Henrique, örnek bir adım attı.

Kahramanmaraş Pazarcık'ta meydana gelen deprem 3 bin 549 vatandaşımızın ölümüne, 22 bin 168 vatandaşımızın ise yaralanmasına neden oldu.

Şu ana kadar 8 binin üzerinde vatandaşımız enkaz altından çıkartılırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de 7 gün süreyle milli yas ilan edildiğini açıklayarak bayrakların yarıya çekileceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem bölgesinde 53 bin 317 arama-kurtarma görevlisinin çalıştığını duyururken deprem bölgesindeki binlerce ev yerle bir oldu.

Fenerbahçeli Lincoln Henrique: Jesus'la çalışacağım için ayrıcalıklı hissediyorum

LİNCOLN HENRİQUE: TÜM OTEL MASRAFLARINI KARŞILAMAYA HAZIRIM

Binlerce insan geceyi sokakta geçirirken Fenerbahçe'nin Brezilyalı ismi Lincoln Henrique, örnek bir adım atarak depremden etkilenen çocuklu bir aileyi misafir ederek her türlü masraflarını karşılayacağını ve onlara destek vermek istediğini açıkladı.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan 24 yaşındaki futbolcu, "Hepimiz depremzedelere destek olmalıyız. Aile olarak depremde evi yıkılan çocuklu bir aileyi her şey geride kalana kadar misafir etmek isteriz. Yetkililer bizimle iletişime geçebilir. İstanbul'a getirilecek ailenin tüm otel masraflarını karşılamaya hazırım" ifadelerini kullandı.

Resim

Brezilyalı futbolcunun paylaşımı sosyal medya kullanıcıları tarafından çok sayıda yorum ve beğeni ile takdir topladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN