Fenerbahçe'nin eski yıldızı geri dönüyor! İsmail Kartal'ın özel isteği: Resmi açıklama an meselesi...

Fenerbahçe'nin eski yıldızı geri dönüyor! İsmail Kartal'ın özel isteği: Resmi açıklama an meselesi...

Bu sezon İsmail Kartal yönetiminde tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Fenerbahçe, İsmail Kartal'ın raporu sonucunda eski yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Trendyol Süper Lig'in 23. hafta karşılaşmasında dün akşam evinde ağırladığı Ankaragücü'nü mağlup ederek şampiyonluk yolundaki iddiasını sürdüren Fenerbahçe, eski yıldızını transfer etme kararı aldı.

11 Ocak'ta başlayan ara transfer döneminin en hareketli takımı olan Fenerbahçe, Bonucci, Krunic ve Çağlar Söyüncü'nün ardından bir yıldızı daha kadrosuna katmak için harekete geçti. Sarı-lacivertli ekip, eski yıldızını kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Kanarya'nın Sportif Direktörü Mario Branco, Fatih Karagümrük formasını terleten Serdar Dursun ile masaya oturdu. Branco'nun golcü futbolcuyla bir görüşme gerçekleştirdiği ileri sürüldü.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Sabuncuoğlu, "Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, Serdar Dursun ile kısa bir görüşme gerçekleştirdi. Serdar Dursun’un geri dönüş ihtimali var. Oyuncu da dönmek istiyor. Karagümrük ayrılığa sıcak." dedi.

Fatih Karagümrük, Fenerbahçe'den eski golcüsü Serdar Dursun'u kadrosuna kattı

Sarı-lacivertli ekibin Serdar Dursun'u kadrosuna katmayı hedeflediği, Serdar Dursun'un da Fenerbahçe'ye geri dönme konusunda istekli olduğu ileri sürüldü. Kırmızı-siyahlı ekibin de Serdar Dursun'un Fenerbahçe'ye transferine onay verebileceği belirtildi. İsmail Kartal'ın bu transferde ısrarcı olduğu öne sürüldü.

Bu sezon kümede kalma savaşı veren Karagümrük'te 24 maçta görev alan 32 yaşındaki golcü futbolcu bu karşılaşmalarda 6 gol kaydetti.

2021-2022 ve 2022-2023 sezonlarında Fenerbahçe formasını terleten golcü futbolcu, Fenerbahçe'de64 maçta 19 gol 9 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN