Fenerbahçe'nin kurtarıcısı takıma veda ediyor! Avrupa devleri almak için sıraya girdi: Ali Koç paraya para demeyecek

Fenerbahçe'nin kurtarıcısı takıma veda ediyor! Avrupa devleri almak için sıraya girdi: Ali Koç paraya para demeyecek

Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray ile kıyasıya şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'de gideceklerin listesi hazırlandı. Teknik direktör İsmail Kartal'ın kurtarıcı olarak oyuna aldığı yıldız oyuncu takıma veda ediyor. Avrupa devleri almak için sıraya girdi. Başkan Ali Koç bu transfer ile paraya para demeyecek! İşte transferin detayları...

Fenerbahçe'de gideceklerin listeleri belirlendi. İsmail Kartal'ın uzatmalarda aldığı ve kurtarıcı haline gelen yıldız oyuncu takımdan ayrılıyor. Avrupa'nın dev kulüpleri yıldız golcü için sıraya girdi. Bedelsiz fiyata alınan futbolcu 13 milyon euro karşılığında transfer olacak. Başkan Ali Koç paraya para demeyecek.

FENERBAHÇE'NİN KURTARICISI TAKIMA VEDA EDİYOR

Pazar günü oynanan Trabzonspor derbisinde 3 puanı almayı bilen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları başladı. Şampiyonluk için kıyasıya mücadele veren sarı-lacivertli ekip "90+" golcüsünü satıyor. Avrupa devleri Fenerbahçe'nin kapısına dayandı.

yeni-proje-2024-03-21t120955-362.jpg

AVRUPA DEVLERİ SIRAYA GİRDİ

Sezon başında birçok kulüpten teklif adan Batshuayi, takımda kalmak istemişti. İkinci yarıda sarı-lacivertli ekibin kurtarıcı haline gelen yıldız golcü için Avrupa devleri sıraya girdi. Birçok kulüp Batshuayi kadrosunda görmek istiyor.

yeni-proje-2024-03-21t121011-708.jpg

ALİ KOÇ PARAYA PARA DEMEYECEK! 13 MİLYON EURO İSTENİYOR

Başkan Ali Koç ise bu transferden iyi bir kar elde etmek istiyor. Sezon sonunda Batshuayi için gelecek olan teklifler 13 milyon eurodan açılması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN