Fenerbahçe'nin yıldızı Tadic, Avrupa'da rakip tanımıyor

Fenerbahçe'nin yıldızı Tadic, Avrupa'da rakip tanımıyor

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de en çok gol atan takım konumunda. Kanarya'nın bu başarısında şüphesiz en büyük pay sahiplerinden birisi Dusan Tadic oldu. Sırp yıldız, göstermiş olduğu performansla hem Türkiye'nin hem de Avrupa'nın zirvesine çıktı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

İsmail Kartal'ın çalıştırdığı Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de lider Galatasaray ile birlikte amansız bir şampiyonluk yarışının içerisinde. Savunmada üst düzey bir performans sergileyen Sarı-Lacivertliler, hücumda ise harikalar yaratıyor. Ligde çıktığı 28 maçta rakip fileleri 72 kez havalandıran Fenerbahçe, en yakın rakibi Galatasaray'ın 14 gol önünde zirvede yer alıyor.

01hbxkm1g9frhbk4mjve.webp

Dusan Tadic, Fenerbahçe'nin gol yollarındaki bu başarısında en büyük pay sahiplerinden birisi oldu. Süper Lig'de çıktığı 28 maçta 8 gol atıp, 9 da asiste imza atan Sırp yıldız, asist beklentisi konusunda ise Avrupa'nın zirvesine çıktı.

GOAL'in derlediği bilgilere göre; Sezon başından bu yana 10,63 asist beklentisiyle oynayan Tadic’in Süper Lig’deki en yakın takipçisi 7,61 ile Trabzonsporlu Edin Visca olurken bu iki oyuncuyu 7,35 ile Kerem Aktürkoğlu ve 7,24 ile Sebastian Szymanski takip etti.

Dusan Tadic, Avrupa'da da zirvenin tek başına sahibi oldu.

1) Dusan Tadic (Fenerbahçe): 10,63 asist beklentisi

2) Angel Di Maria: (Benfica): 9,58 asist beklentisi

3) James Tavernier (Rangers): 9,42 asist beklentisi

4) Leroy Sane (Bayern Münih): 9,30 asist beklentisi

5) Cameron Puertas (Union Saint-Gilloise): 8,98 asist beklentisi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN