Fenerbahçe'ye 10 milyon euroluk piyango! Kanarya köşeyi dönecek: Sürpriz ayrılık: Yeni takımı belli oldu

Fenerbahçe'ye 10 milyon euroluk piyango! Kanarya köşeyi dönecek: Sürpriz ayrılık: Yeni takımı belli oldu

Son oalrak Serdar Dursun ile vedalaşan Fenerbahçe, bir başka yıldızıyla daha yolları ayırmak için geri sayıma geçti. Kanarya'nın bu transferden 10 milyon euro bonservis bedeli elde etmesi bekleniyor.

Perşembe akşamı UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda rövanş karşılaşmasında Hollanda ekibi Twente'ye konuk olacak Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Kanarya, yıldız ismiyle yolları ayırmak için geri sayıma geçti. Sarı-lacivertli ekibin ayrılığı kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Arda Güler, Attila Szalai, Bruma, Diego Rossi, Mergim Berisha, Dimitrios Pelkas, Enner Valencia, Ally Samatta, Willian Arao, Gustavo Henrique ve son olarak Serdar Dursun ile yollarını ayıran, Ryan Kent, Alexander Djiku, Edin Dzeko, Umut Nayır Sebastian Szymanski, Rodrigo Becão, Mert Müldür, Dusan Tadic, Fred, Cengiz Ünder ve Livakovic'i ise kadroya katan Fenerbahçe, bir yıldızıyla daha yollarını ayırmak için geri sayıma geçti.

Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'nuun haberine göre; Premier Lig ekibi Nottingham Forest, Fenerbahçe'nin Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi'yi renklerine bağlamak için düğmeye bastı. İngiliz ekibinin yıldız golcü için sarı-lacivertli ekibe 9-10 milyon euroyu bulan bir teklif yaptı.

Golcü futbolcunun sağlık kontrolü için İngiltere'ye davet edildiği öğrenilirken transferin kısa süre içerisinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Fenerbahçeli Michy Batshuayi'den Beşiktaş açıklaması | Goal.com Türkçe

Geçen sezon yaz transfer döneminde 3.5 milyon euro karşılığında Chelsea'den Fenerbahçe'ye transfer ola golcü futbolcu, Fenerbahçe forması altında 38 maçta görev alırken söz konusu karşılaşmalarda 22 gol 3 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN