Milli maçlar nedeniyle Süper Lig'e verilen arada transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, 111 milyon euroluk süper yıldıza kancayı taktı.
Kanarya, Aston Villa'da aradığını bulamayan Jadon Sancho'yu listesine ekledi. Sezon başında Manchester United'ın Villa'ya kiraladığı Sancho, İngiliz ekibinde beklentilerin altında kaldı.
Aston Villa forması altında görev aldığı 8 karşılaşmada skor katkısı sunamayan yıldız golcünün takımdan ayrılmaya sıcak baktığı öne sürüldü.
Gazeteci Sercan Dikme, Fenerbahçe'nin yıldız golcüyle ilgilendiğini açıklayarak şunları söyledi;
"Jadon Sancho ile ilgili önemli bir bilgi geldi. Oyuncu şu an İstanbul’da, The Peninsula’da konaklıyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor. Fenerbahçe’den bir yetkilinin de otelde Sancho ile görüştüğü iddiası var. Araştırıyorum; teyit ettikçe detayları paylaşacağım."
Yıldız golcü için bugüne dek toplamda 111, 66 milyon euro bonservis bedeli ödendi.
