Fenerbahçe'ye 339 milyon euroluk süper golcü! Kanarya tarihi transfer bombasını patlatacak: 306 gol 97 asist...

Fenerbahçe'ye 339 milyon euroluk süper golcü! Kanarya tarihi transfer bombasını patlatacak: 306 gol 97 asist...

Trabzonspor maçı sonrasında yaşanan olaylar nedeniyle ligden çekilmeyi düşünen Fenerbahçe, bir yandan gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Kanarya, 339 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Süper Lig'in 30. hafta karşılaşmasında deplasmanda oynanan Trabzonspor maçının ardından çıkan olaylar nedeniyle Süper Lig'den çekilmeyi düşünen Fenerbahçe, bir yandan da gelecek sezonun transfer planlamasını yapıyor. Kanarya, ligden çekilmeme yönünde karar alırsa yaz transfer döneminde 339 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçecek.

Bu sezon İsmail Kartal yönetiminde 2013-2014 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk özlemini sonlandırmayı amaçlayan Fenerbahçe, gözünü İtalya'ya dikti. Sezonu ilk iki sırada bitirmeyi garantileyen sarı-lacivertli ekip, sezon sonunda tarihi bir transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor.

Fotomaç'ın haberine göre; Suudi ekibi Al-Hilal'den yıllık 11 milyon euroluk teklif alan Edin Dzeko'nun ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran sarı-lacivertli ekip, yeni golcüsünü İtalya'da buldu.

Kanarya'nın Roma'da kiralık olarak forma giyen Belçikalı süper star Romelu Lukaku'yu gözüne kestirdiği öne sürüldü. Kanarya'nın Chelsea teknik adamı Mauricio Pochettino tarafından kadroda düşünülmeyen 30 yaşındaki Belçikalı yıldız için nabız yokladığı öne sürüldü.

Fenerbahçe Transfer Gündeminde: Romelu Lukaku Geliyor mu?

Bu sezon Roma formasıyla 37 karşılaşmada görev alan Lukaku, bu karşılaşmalarda 18 gol 4 asiste imza attı.

Güncel piyasa değeri 30 milyon euro olan Lukaku için bugüne dek toplamda 339 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Belçikalı yıldız golcü, futbol kariyeri boyunca 637 karşılaşmada görev alırken bu müsabakalarda 306 gol 97 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN