Fenerbahçe'ye 61 numaralı 'Yeni Arda Güler'! Kanarya şimdiden düğmeye bastı...

Fenerbahçe'ye 61 numaralı 'Yeni Arda Güler'! Kanarya şimdiden düğmeye bastı...

Gelecek sezon takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen Fenerbahçe, 'Yeni Arda Güler'i kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Bu sezon İsmail Kartal yönetiminde tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Fenerbahçe, 'Yeni Arda Güler'i buldu. Kanarya, yeteneğiyle milli yıldıza benzetilen genç yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Bu sezon Galatasaray ile nefes nefese şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, gelecek sezonun kadro mühendisliğine de şimdiden başladı. Takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip, 'Yeni Arda Güler'i Belçika'da buldu.

Fotomaç'ın haberine göre; Kanarya, Belçika ekibi Standard Liege formasını terleten 19 yaşındaki Cihan Çanak'ın transferi için düğmeye bastı. Kanarya, tekniğiyle Arda Güler'e benzetilen genç yıldızın transferinde ısrarcı.

U19 Milli Takım formasını da giyen Cihan Çanak'ın ailesi ile de görüşme yapıldığı öne sürüldü. Standard Liege ile 2026 yılının haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan Cihan Çanak'ın güncel piyasa değerinin 4 milyon euro olduğu öğrenildi.

Transfermarkt.com.tr on X: "???????? Jupiler Pro League'de Ara Güncelleme ???? ???????? Milli oyuncularımızda son durum 1️⃣ Cihan Çanak (18) ???? Kulüp: Standard Liège ???? Mevki: On Numara ???? Yeni Değer: 3 Mil.

Kanarya'nın genç yıldızın transferi için Belçika temsilcisi ile kısa süre içinde pazarlık masasına oturması bekleniyor. Cihan Çanak 10 numara dışında sağ ve sol kanatta da forma giyebiliyor. Genç futbolcu gol ve asist özellikleri ile biliniyor.

19 yaşındaki yıldızın Fenerbahçe'ye transfer olmaya sıcak baktığı öne sürüldü. Genç yıldız, bu sezon 19 karşılaşmada Standard Liege formasını terletti ve 2 asiste imza attı. Trabzonlu olan genç yıldız, Belçika ekibinde 61 numaralı formayı terletiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN