Fenerbahçe'ye para yağacak! Bu kez yıldız isimler değil: Yönetim bile şaştı kaldı!

Fenerbahçe'ye para yağacak! Bu kez yıldız isimler değil: Yönetim bile şaştı kaldı!

2022-2023 Süper Lig sezonunda şampiyonluk hedefinde ilerleyen Fenerbahçe çalışmalara hız kesmeden devam ederken 54 puanla lider Galatasaray'ın en yakın takipçisi olan sarı lacivertli takım 27. haftasında takımdan müjdeli haber geldi. Fenerbahçe'ye para yağdıracak o haber yüzleri güldürdü.

Süper Lig de lider Galatasaray'ın en yakı takipçisi olan Fenerbahçe, şampiyonluk kupasını kimseye kaptırmamak adına mücadeleler verilirken 27. haftasında Beşiktaş derbisi için zaman azalırken heyecanlı bekleyişler başladı. Geride kalan haftalarda topladığı 54 puan ile Galatasaray olan puan farkı düşüşe geçerken transfer çalışmaları başladı. Fenerbahçe'den transfer müjdesi geldi.

Fenerbahçe takımında birçok ismi Avrupa devleri yakın takibe alınırken bunlardan birisi QRO'den kadroya dahil olurken Bright Osayi Samuel oldu. Arda Güler ve Ferdi Kadıoğlu isimler arasında bulunurken Premier Lig ekipleri Fenerbahçe'nin kapısını 25 yaşındaki genç topçu ile çalındı.

Fenerbahçe transfer

O İSME 12 MİLYON EURO

Premier Lig'de topladığı 42 puanla 8. sırada olan Brentford, 25 yaşındaki Nijeryalı topçu milli takımda sergilediği performans üzerine beğenileri toplarken Fenerbahçe'nin kapısına gidildi. 12 milyon euro teklif gelirken Nijerya Mili Takımı'nın Gine'yi 1-0 yendiği mücadelede takımına penaltı kazandırırken Samuel, 2021 yılına 500 bin euro ücret ile sarı lacivertli takıma transferi yapıldı. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN