"Fenerbahçe'yi bir kere daha şampiyonluktan etmenin zevki..." Trabzonspor'un eski yöneticisinden olay açıklama!

"Fenerbahçe'yi bir kere daha şampiyonluktan etmenin zevki..." Trabzonspor'un eski yöneticisinden olay açıklama!

Pazar akşamı oynanacak Trabzonspor- Fenerbahçe derbisine günler kala bordo-mavili ekibin eski yöneticisi, olay açıklamalara imza atarak sarı-lacivertli taraftarların tepkisini topladı.

Trendyol Süper Lig'in 30. hafta karşılaşmasında Trabzonspor ile Fenerbahçe pazar akşamı Trabzon'da karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk yarışı için büyük önem taşıyan maça günler kala bordo-mavili ekibin eski yöneticisi, dikkat çeken açıklamalara imza attı.

Süper Lig'de sezonun bitimi her geçen hafta yaklaşırken Galatasaray ile Fenerbahçe arasında geçen şampiyonluk yarışında hangi takımın ipi göğüsleyeceği merak konusu oldu. 2013-2014 sezonundan bu yana süren şampiyonluk özlemini bu sezon dindirmeyi amaçlayan Fenerbahçe, pazar akşamı Trabzonspor'un konuğu olacak.

Sezonun kalan kısmı için büyük önem taşıyan maça günler kala Trabzonspor'un eski yöneticisi Nevzat Aydın, çarpıcı açıklamalara imza attı.

Karadeniz ekibinin resmi hesabı tarafından yapılan "Fenerbahçe maçı biletleri satışa çıkıyor" paylaşımını alıntılayan Aydın, bordo-mavili taraftarlara çağrıda bulunarak Fenerbahçeli taraftarların tepkisini topladı.

Nevzat Aydın'ın tweet'i 'yemeksepeti' boykotu getirdi

Aydın paylaşımında "Hadi arkadaşlar, sıra bizde. Fenerbahçe’yi bir kere daha şampiyonluktan etmenin zevki dünyada hiçbir şeyle kıyaslanamaz. Oynadıkları Pendik maçı sonrası yöneticisinden oyuncusuna kendi rezalet maçını konuşmaktan daha çok, bir hafta sonra oynayacağı maçla ilgili algı yaratmaya uğraşan bir camiadan bahsediyoruz." ifadelerini kullandı.

Aydın'ın bu paylaşımı sarı-lacivertli taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN