Fernando Santos gözünün yaşına bakmadan tek kalemde sildi! Beşiktaş'ta 3.5 milyon euroluk yıldızın bileti kesildi

Fernando Santos gözünün yaşına bakmadan tek kalemde sildi! Beşiktaş'ta 3.5 milyon euroluk yıldızın bileti kesildi

Sezon başından bu yana Süper Lig'de istediği performansı sahaya koyamayan Beşiktaş'ta önümüzdeki sezonun kadro planlaması başladı. Siyah-beyazlı ekipte takımdan gidecekler belirlendi. Taraftarlar gelen haberle şok olacak. Portekizli hoca Fernando Santos gözünün yaşına bakmadan tek kalemde sildi! Beşiktaş'ta 3.5 milyon euroluk yıldızın bileti kesildi. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması yapılmaya başlandı. Portekizli deneyimli teknik direktör Fernando Santos ile büyük çıkış yakalamak isteyen siyah beyazlı ekipte gideceklerin listesi belli oldu. O ismi gören taraftarlar şaşkına dönecek. Beşiktaş'ta 3.5 milyon euroluk yıldızın bileti kesildi. Fernando Santos gözünün yaşına bakmadan tek kalemde sildi.

FERNANDO SANTOS ÜSTÜNÜ ÇİZDİ! 3.5 MİLYON EUROLUK YILDIZ GÖNDERİLİYOR

Akşam'da yer alan habere göre; Beşiktaş'ta sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Ante Rebic ile yollar kesin olarak ayrılacak. Fernando Santos Hırvat yıldızı yeterince iyi görmediği için yollamak istiyor.

yeni-proje-2024-03-31t111233-890.jpg

GELECEK TRANSFER GÖRÜŞMELERİNE SICAK BAKILACAK

Bu sezon 23 resmi maçta forma giyen Rebic, 1 gol ve 5 asistlik performansıyla hayal kırıklığı yarattı.

yeni-proje-2024-03-31t111249-344.jpg

Teknik direktör Fernando Santos'un da gözüne giremeyen 30 yaşındaki futbolcu ile yolların ayrılmasına karar verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN