FIFA'dan Muslera'ya tarihi ceza! Giresunspor maçına saatler kala Galatasaray'a kötü haber!

FIFA'dan Muslera'ya tarihi ceza! Giresunspor maçına saatler kala Galatasaray'a kötü haber!

FIFA, Arjantin'in şampiyonluğu ile sona eren 2022 Dünya Kupası'nda H Grubu'nun son haftasında oynanan ve 0-2 sona eren Uruguay- Gana karşılaşmasının ardından çıkan olaylar hakkında verilen cezayı açıkladı. Galatasaray'ın tecrübeli file bekçisi Muslera'ya 4 maç ceza verildi.

Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta karşılaşmasında bu akşam deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacak Galatasaray'a FIFA'dan kötü haber geldi.

Geçtiğimiz günlerde FIFA'dan yapılan açıklamada Dünya Kupası'nda H Grubu'nun son haftasında 2-0 sona eren Uruguay- Gana karşılaşmasının ardından maçın hakemine yoğun tepki gösteren Fernando Muslera, Edinson Cavani, Jose Gimenez ve Diego Godin hakkında disiplin soruşturması açtığını açıklamıştı. FIFA, Söz konusu soruşturma sonucunda verdiği cezaları açıkladı.

FIFA, Katar'da düzenlenen ve Arjantin'in şampiyonluğuyla sonuçlanan 2022 Dünya Kupası'nda Gana-Uruguay maçı sonrasında yaşananlar hakkında Galatasaray'ın tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera'ya 4 maç ceza verdi.

FIFA'dan Muslera'ya şok ceza! 4 maç forma giyemeyecek

MUSLERA'YA 4 MAÇ CEZA

FIFA, sarı-kırmızılı ekibin tecrübeli eldiveni Muslera ile Jose Gimenez'e 4 maç, Edinson Cavani ve Diego Godin'e ise birer maç ceza verildiğini duyurdu. Söz konusu futbolcular cezalarını Uruguay Milli Takım forması altında çekecek.

Ayrıca söz konusu futbolculara 20 bin İsviçre Frangı para cezası verildi. Uruguay Futbol Federasyonu'na ise 50 bin İsviçre Frangı para cezasının yanı sıra bir iç saha maçında seyirci kısıtlaması verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN