Filenin Sultanlarına yurda girişte anlamlı karşılama: Vatanınıza hoş geldiniz

Avrupa Şampiyonu Filenin Sultanlarına yurda girişte Hava Trafik Kontrolörleri tarafından anlamlı bir karşılama geldi. A Milli Takımımıza Türk hava sahasına girildiği esnada, "Cumhuriyetimizin 100. Yılında Avrupa Şampiyonluğu ile ulusumuzun göğsünü bir kez daha kabartan, Ulu Önder Atatürk’ün de işaret ettiği gibi Türk Kadınını layık olduğu yere, göklere taşıyan Milli Takımımızı gururla karşıladık. Filenin Sultanları evinize hoş geldiniz" denildi.

2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde geçtiğimiz akşam Sırbistan'ı 3-2 yenen A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Avrupa Şampiyonu oldu.

Yurda kupayla geri dönen Filenin Sultanları, gurur ve büyük coşkuyla karşılandı. Filenin Sultanlarına hem uçakta hem havalimanın da yoğun ilgi vardı.

Milli yıldızları ülkeye getiren uçak, Türk hava sahasına giriş yaptığı anda Ankara Hava Trafik Kontrolörleri bir anonsta bulunmak için pilottan ricada bulundu. Filenin Sultanları için okunan mesajda, "Türkiye Cumhuriyeti Kadın Milli Voleybol Takımımız Türk hava sahasına, vatanınıza hoş geldiniz. Tarifsiz özveriniz ve benzersiz başarınızla göğsümüzü bir kez daha kabarttınız. Atatürk'ün açtığı yolda Türk kadınının neler yapabildiğini bizlere bir kez daha gösterdiğiniz için size müteşekkiriz. Devlet Hava Meydanları İşletmesi Türkiye Hava Trafik Kontrol Merkezi'nde çalışan Ankara Hava Kontrolörleri olarak sizleri saygıyla selamlıyoruz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun" ifadeleri kullanıldı.

Milli takımımız, İstanbul'a geldiklerinde de yine uçakta benzer bir mesaj paylaşılarak İstanbul Hava Kontrolöleri tarafından da tebrik edildiler. O anları, Türkiye Hava Trafik Kontrolöleri Derneği paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN