Yeni sezon çalışmalarını Hırvat teknik adam Nenad Bjelica yönetiminde sürdüren Trabzonspor, dün akşam sezon açılış maçında evinde Yunanistan ekibi AEK'i ağırladı. Yeni sezon öncesindeki son resmi hazırlık maçında Yunanistan ekibine mağlup olan Trabzonspor, bir transferi daha bitirdi.
Transfer sezona hızlı bir giriş yaparak Onuralp Cevikkan, Dimitrios Kourbelis, Joaquín Fernández, Mislav Orsic, Filip Benkovic, Göktan Gürpüz ve Tonio Teklic'i kadrosuna katan Trabzonspor, bir transferi daha bitirdi.
Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vermeyi amaçlayan Karadeniz temsilcisi, Alman ekibi Schalke formasını terleten genç sağ bek Mehmet Can Aydın'ı kadrosuna kattı. Genç savunma oyuncusu ve Alman ekibiyle her konuda anlaşmaya varan Trabzonspor, genç savunma oyuncusunu Trabzon'a getirdi.
21 yaşındaki savunma oyuncusunun yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra bordo-mavili ekiple sözleşme imzalaması bekleniyor.
Geçen sezon 23 maçta görev alan 21 yaşındaki savunma oyuncusu, takımına gol ve asist katkısı sunamadı. Genç savunma oyuncusu Alman devinde toplam 43 maçta forma şansı bulurken 1 gol 1 asist kaydetti.
