Fırtına Mehmet Can’ı açıkladı

Fırtına Mehmet Can’ı açıkladı

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da kadroya yeni bir isim daha eklendi. Teknik adam Nenad Bjelica’nın ısrarla istediği sağ bek Mehmet Can Aydın’ın satın alma opsiyonlu olarak kiralandığı açıklandı.

Almanya Bundesliga ekiplerinden Scalke 04 forması giyen genç sağ bek Mehmet Can Aydın’ı satın alma opsiyonuyla transfer ettiğini açıklayan Trabzonspor’ da “Kamuoyuna duyuru, Profesyonel futbolcu Mehmet Can Aydın’ın Kulübümüze satın alma opsiyonuyla geçici transferi konusunda, oyuncunun kendisi ve FC Schalke 04 ile anlaşma sağlanmıştır” ifadelerine yer verildi. Anlaşmaya göre oyuncu için Schalke 04'e iki taksit olarak 350 bin euro kiralama bedeli ödenecek. Trabzonspor satın alma opsiyonunu kullanmak isterse Schalke 04'e 1.4 milyon euro ödeyecek.

mehmet.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN