Fırtına rotayı kupaya çevirdi

Fırtına rotayı kupaya çevirdi

Süper Lig’de zirvenin uzağında kalan ve Avrupa kupalarına veda eden Trabzonspor yeni rotasını belirledi. Bordo-Mavili ekip, sezonu kupa ile tamamlananın hesaplarının yaparken gözünü Ziraat Türkiye Kupası’nda dikti.

Spor Toto Süper Lig’de zirve yarışından uzak kalan Trabzonspor, Avrupa macerasına da Konferans Ligi son 32 turunda Basel’e elenerek noktalamıştı. Bordo-Mavili ekip, teknik direktör Abdullah Avcı’nın istifasının ardından yeni rotasını belirledi. Trabzonspor’da kalan bölümde ilk hedef Ziraat Türkiye Kupası’nı almak ve ligi 3’ncü sırada tamamlamak.

Bu haftayı Gaziantep FK’nın ligden çekilmesi nedeniyle bay geçecek olan Trabzonspor, milli maç arasını da en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. Lider Galatasaray’ın oldukça gerisinde kalan Fırtına, sezonu kupa ile tamamlamanın planlarını yapıyor. Oyuncuların kendi aralarında bu doğrultuda konuştukları öğrenilirken bu hafta hükmen 3 puan alacak olan Bordo-Mavili takım, Adana Demir’in puan kaybetmesi halinde 4. sıraya yükselecek.

Öte yandan Fırtına’nın gol yollarında bekleneni veremeyen yıldızı Umut Bozok, Adana Demirspor karşısında üzerindeki kara bulutları dağıtmayı başardı. 26 yaşındaki futbolcu, Süper Lig’de 11 maç aradan sonra gol sevinci yaşarken kalan bölümde istikrarlı bir grafik çizmeye kenetlendi. Geçtiğimiz sezonun gol kralı olan Umut bu sezon beklentilerin uzağından kalsa da kalan maçlarda elinden geleni yaparak takıma daha fazla katkı sağlamak istiyor.

Ayrıca Ümraniye maçı öncesi sol uyluk ön bölgesinden sakatlanan Bakasetas’ın da milli arada tedavisini tamamlayarak Kayserispor maçına yetiştirilmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN