Fırtına’da öncelik savunma

Fırtına’da öncelik savunma

Süper Lig’de topladığı 50 puanla liderlik koltuğunda yer alan Trabzonspor’da gözeler savunma takviyesine çevrildi. Bordo-Mavili ekip, sakatlığı sebebi ile sözleşmesi feshedilen Edgar Ie’nin yerine Samet Akaydın, Koray Günter ve Samuel Gigot’tan birini takıma kazandırmak istiyor.

GÖKHAN AKTÜRK

Spor Toto Süper Lig’de son olarak Sivasspor ile 1-1 berabere kalan ve 50 puanla açık ara liderliği sürdüren Trabzonspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bordo-Mavili ekip kadrosuna kattığı isimleri bir bir açıklarken savunma takviyesi için tüm imkanlarını seferber ediyor. Edin Visca, Yusuf Erdoğan, Tymoteusz Puchacz ve Jean Evrard Kouassi’yi kadrosuna kazandıran Fırtına’da öncelik stoper bölgesine yapılacak takviyeye verilmiş durumda. Demir Grup Sivasspor maçında bir sakatlık ve koronavirüs etkisi sebebi ile Visca’yı sol bek olarak kullanmak zorunda kalan teknik direktör Abdullah Avcı, savunma takviyelerinin acilen tamamlanması gerektiğini yönetime iletti. Trabzonspor’un bu doğrultuda gündemine gelen isimler arasında Adana Demirspor’da oynayan Samet Akaydın, Koray Günter ve Samuel Gigot yer alıyor.

Sezona muhteşem bir başlangıç yaparak alkışları toplayan Edgar Ie’nin sakatlığı Trabzonspor’da planları bozdu. 27 yaşındaki Portekizli futbolcunun sakatlığı sonrası sezonu kapatması Bordo-Mavili yönetimi harekete geçirdi. Fırtına’nın tecrübeli teknik direktörü Abdullah Avcı, bu eksik kaldıkları dönemde Hüseyin Türkmen’i sık sık o bölgede kullandı. Edgar Ie’nin sezonu kapatması ve sözleşmesinin feshedilmesinin ardından Başkan Ahmet Ağaoğlu ve transferden sorumlu yönetimdeki isimler harekete geçti. En kısa zamanda transferin nihayete erdirilip bir an önce sahaya çıkması planlanıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN