Trabzonspor'un yeni transferi yolda kaldı. Bordo-mavili ekibin başına gelen talihsiz olay 'Futbol tarihin en garip transferi' yorumlarını da beraberinde getirdi.
Türkiye Kupası'nda 2. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu İskenderunspor ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Bordo-mavili ekibin yeni transferi yolda kaldı.
Gaziantep FK formasını terleten savunma oyuncusu Mustafa Eskihellaç ile anlaşmaya varan Trabzonspor, 3. transferini gerçekleştirdi. Deneyimli oyuncu sabah saatlerinde sözleşmesini feshederek Trabzon’a doğru yola çıktı.
Gaziantep’e uçağın inememesi nedeniyle karayolunu tercih eden savunma oyuncunun başına gelen olay 'Futbol tarihin en garip transferi' yorumlarını da beraberinde getirdi.
Sivas-Malatya yolu arasında yoğun kar yağışı nedeniyle yol kapandı ve Trabzonspor'un yeni transferi yolda kaldı. Yol açma çalışmaları aralıksız şekilde devam ederken yıldız oyuncunun gece geç saatlerde Trabzon'da olması bekleniyor.