Galatasaray 2 yıldız artı para verdi, Fenerbahçe Emre Mor teklifiyle transferi bitirdi

Galatasaray 2 yıldız artı para verdi, Fenerbahçe Emre Mor teklifiyle transferi bitirdi

Galatasaray'ın Köhn'ü transfer etmeden önce Fatih Karagümrük'ten istediği, hatta Kazımcan Karataş ve Halil Dervişoğlu'nu teklif ettiği Levent Mercan için Fenerbahçe Emre Mor'u verdi, işi bitirdi.

2 Nisan'daki olağanüstü genel kurula kitlenen Fenerbahçe'de üyelerin ligden düşme konusunda vereceği karar merakla beklenirken, Sportif Direktör Mario Branco'nun bu gelişmelere kulaklarını tıkadığı, 48 yaşındaki Portekizlinin Levent Mercan transferi için görüşmelere başladığı belirtildi. İşte detaylar...

GALATASARAY DEVRE ARASINDA İSTEMİŞTİ

Transferde ilk hedef, Karagümrük’ün yıldızı Levent Mercan. 23 yaşındaki sol bek için ocak ayında Galatasaray’ın girişimi sonuçsuz kalmıştı. Hatta Sarı Kırmızılı yöneticiler Levent için Kazımcan Karataş + Halil Dervişoğlu'nun teklif etmişti. Mario Branco, elini çabuk tutup gurbetçi futbolcunun transferini bitirme aşamasına getirmeyi planlıyor.

levent-mercan-fenerbahce.jpg

SÖZLEŞMESİ 2026'DA BİTECEK

23 yaşındaki sol bek bu sezon Fatih Karagümrük'te 31 maça çıktı ve 1 gol ile 4 asist üretti. Levent Münir Mercan'ın Fatih Karagümrük ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 23 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 3 milyon Euro.

AL EMRE MOR'U VER LEVENT MERCAN'I

Karagümrük ile görüşmelerin başladığı öğrenildi. Almanya doğumlu Levent ve menajeriyle kurulan temaslarda da önemli aşama kat edildiği kaydedildi. Sarı-lacivertliler, Levent Mercan’a karşılık şu anda bu takımda kiralık olarak forma giyen Emre Mor’u teklif ederek transferi noktalamayı umuyor. Karagümrük cephesinin vereceği yanıta göre farklı formüller de masaya gelebilir. Özellikle Ferdi Kadıoğlu’nun bu yaz iyi bir bedelle satılması ihtimali nedeniyle Levent Mercan ismi, transferde ilk sırada yer alıyor.

emre-mor-fatih-karagumruk-2021-22-1656503961-87677.jpg

Gösterdiği başarılı performansla sadece Süper Lig devlerinin değil, Almanya kulüplerinin de ilgisini çeken Levent Mercan'a Werder Bremen ve Augsburg gibi ekipler de talip olmuş durumda.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN