Galatasaray bombayı patlattı! Efsane futbolcunun oğlu Galatasaray'a evet dedi: 52 gol 43 asist...

Galatasaray bombayı patlattı! Efsane futbolcunun oğlu Galatasaray'a evet dedi: 52 gol 43 asist...

Nisan ayına girilmesiyle transfer çalışmalarına başlayan Süper Lig'in lideri Galatasaray, efsane futbolcunun oğluyla şimdiden el sıkıştı. Aslan, ilk bombayı resmen açıklamak için geri sayıma geçti.

Bu akşam Süper Lig'in 31. hafta karşılaşmasında evinde Volkan Demirel yönetimindeki Hatayspor'u konuk edecek olan Galatasaray, sezon sonunun yaklaşmasıyla transfer çalışmalarına başladı. Aslan, efsane futbolcunun oğluyla el sıkıştı.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde ikinci, toplamda ise 24. şampiyonluğunu yaşamayı hedefleyen Galatasaray, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek transfer çalışmalarında düğmeye bastı.

Fotomaç'ın haberine göre; Süper Lig'in lideri sarı-kırmızılı ekip, efsane ismi Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi'ye kancayı taktı. Aslan, kiralık olarak İspanyol ekibi Alaves formasını terleten Hagi'yi transfer etmek için kolları sıvadı.

Bonservisi İskoç devi Rangrers'ta bulunan Rumen orta saha oyuncusunun sezon sonunda İskoç devine veda etmesi bekleniyor. Sarı-kırmızılı ekibin sezon sonunda Rangers ile sözleşmesi sona erecek olan yıldız orta saha oyuncusu ile şimdiden anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Ianis Hagi - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Güncel piyasa değeri 2.5 milyon euro olan 25 yaşındaki Rumen orta saha oyuncusu bu sezon İspanyol ekibinde 22 karşılaşmada görev alırken 2 gol 1 asiste imza attı. Rumen yetenek için bugüne dek toplamda 13 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

25 yaşındaki orta saha oyuncusu futbol kariyeri boyunca 253 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 52 gol 43 asiste imza attı. Rumen yıldız, Hagi'nin Galatasaray formasını terlettiği dönemde 1998 yılında İstanbul'da doğdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN