Galatasaray taraftarı bu haber sonrası kahrolacak! Okan Buruk'un genç yıldızı yuvadan uçuyor. Menajeri ilk kez açıkladı

Galatasaray taraftarı bu haber sonrası kahrolacak! Okan Buruk'un genç yıldızı yuvadan uçuyor. Menajeri ilk kez açıkladı

Galatasaray'da şampiyonluk heyecanı devam ediyor. Süper Lig'de en yakın takipçisi Fenerbahçe'ye 6 puan fark takan sarı-kırmızılı ekip adım adım şampiyonluğa doğru gidiyor. Gelecek sezon için kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'da ayrılık haberleri gelmeye başladı. Gelen son dakika haberi taraftarı kahredecek. Okan Buruk'un genç yıldızı yuvadan uçuyor. Menajeri ilk kez açıkladı. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de bu sezon adeta fırtına estiren Galatasaray, adım adım şampiyonluk yolunda ilerliyor. Takımdan birçok oyuncunun performansı dev kulüplerin radarına girerken transfer haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Gelen son haber ise Galatasaray taraftarını kahredecek. Teknik direktör Okan Buruk'un genç yıldızı yuvadan uçuyor. Menajeri ilk kez açıkladı. Yeni takımıyla bile temasa geçmiş.

GALATASARAY'DA YAPRAK DÖKÜMÜ! MİLLİ YILDIZ TAKIMDAN AYRILIYOR

Galatasaray'ın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu'na beklenmekdik bir teklif geldi. Takvim'de yer alan habere göre, genç yıldıza adeta servet teklif ettiler. Sarı-Kırmızılı ekibin yerli yıldızlarından Kerem Aktürkoğlu da takımdan ayrılma kararı aldı.

yeni-proje-2024-05-12t104021-114.jpg

MENAJERİ AÇIKLADI: SERVET TEKLİF ETTİLER

2020 yılında Erzincanspor'dan transfer edilen ve kariyerinde büyük bir yükseliş yaşayan Kerem Aktürkoğlu, yeni bir menajerlik şirketiyle anlaşmaya vardı.

yeni-proje-2024-05-12t104011-579.jpg

Yeni menajerine transfer görüşmeleri için tam yetki veren Aktürkoğlu'na Arap Yarımadası'ndan da yıllık 8 milyon Euro kazanabileceği bir transfer teklifi geldiği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN