Galatasaray taraftarı bu haber sonrası yıkılacak! 13 milyon euroluk yıldız gidiyor. Okan Buruk kara kara düşünüyor

Galatasaray taraftarı bu haber sonrası yıkılacak! 13 milyon euroluk yıldız gidiyor. Okan Buruk kara kara düşünüyor

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması yapılmaya devam ediyor. Takımdan gönderilecek isimler belli olurken sürpriz bir gelişme yaşandı. Avrupa devlerini peşine takan 13 milyon euroluk yıldız gidiyor. Galatasaray taraftarı bu haber sonrası yıkılacak. Teknik direktör Okan Buruk kara kara düşünüyor.

Kadrosundan birçok yıldızı gönderen Galatasaray'da gideceklerin listesi belli oldu. Adı sık sık transfer listelerinde geçen 13 milyon euroluk yıldız için karar verildi. Galatasaray taraftarı bu haber sonrası yıkılacak! Okan Buruk kara kara düşünüyor...

GALATASARAY YÖNETİMİ KARARINI VERDİ

Göstermiş olduğu performansla adı sık sık transfer listelerinden anılan 13 milyon euro değerindeki Barış Alper Yılmaz için karar verildi. Avrupa devlerinin radarına aldığı Yılmaz için sarı-kırmızılı yönetim kararını verdi. Okan Buruk resmen onayladı.

yeni-proje-2024-04-02t095812-369.jpg

EN AZ 20 MİLYON EURO İSTENİYOR

Sarı kırmızılı yönetimin hedefi belli. Barış Alper, Avrupa Şampiyonası'ndan önce satılmayacak. Satılırsa da sarı kırmızılı yönetim en az 20 milyon euro değerindeki teklifleri değerlendirmeye alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN