Galatasaray taraftarı bu haberle yıkılacak! Mauro Icardi yuvadan uçuyor. 40 milyon euro ödeyecekler, hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray taraftarı bu haberle yıkılacak! Mauro Icardi yuvadan uçuyor. 40 milyon euro ödeyecekler, hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray'da bu akşam oynanacak Konyaspor hazırlıkları devam ediyor. Sarı-kırmızılılar sahadan 3 puan alarak şampiyonluğunu ilan etmek istiyor. Kritik maç öncesi gelen haber ise gündeme bomba gibi düştü. Galatasaray taraftarı bu haberle yıkılacak! Geldiği ilk günden bu yana attığı gollerle taraftarların sevgilisi haline gelen Mauro Icardi yuvadan uçuyor. MLS ekiplerinden biri 40 milyon euro ödeyecek. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu akşam Konyaspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılarda ilk hedef sahadan galip ayrılarak şampiyonluğunu ilan etmek. Bu maç ile birlikte sezonun sonuna gelinirken transfer haberleri peş peşe geliyor. Gelen son haber ise gündeme bomba gibi düştü. Galatasaray taraftarı bu haberle yıkılacak! Mauro Icardi yuvadan uçuyor. 40 milyon euro ödeyecekler, hayırlı uğurlu olsun.

ICARDI İÇİN 40 MİLYON EUROYU GÖZDEN ÇIKARDILAR

Bu sezon attığı gollerle ve sosyal medya paylaşımları ile Galatasaray taraftarının sevgilisi haline gelen Mauro Icardi, transfer haberleriyle gündemde. Gelen son bilgi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Akşam'da yer alan habere göre, Icardi, MLS takımlarının listesinde yer alıyor. Bazı MLS takımları da 31 yaşındaki golcüyü yüksek maaş teklifiyle ikna etmek istiyor. 30-40 milyon euro arasında bir rakamla Icardi ikna edilmeye çalışılacak. Yıldız forvet ise geleceği konusunda henüz net kararını vermiş değil.

yeni-proje-2024-05-26t115032-937.jpg

TEKNİK HEYET TAKIMDA TUTMAK İSTİYOR

Özellikle şampiyon olunamazsa ayrılma ihtimali güçlenecek. Geçen sezon kiralık olarak Sarı-Kırmızılı formayı giyen Icardi, 10 milyon euro bonservis bedeli ile Galatasaray'a imza atmıştı. Arjantinli, sezon başında Suudi Arabistan ekiplerinden gelen yıllık 50 milyon euroluk kontratları reddederek Sarı-Kırmızılı taraftarları üzmemişti. Teknik heyet ise, her türlü durumda golcü oyuncunun takımda kalmasını istiyor.

yeni-proje-2024-05-26t115245-929.jpg

Bu sezon tüm kulvarlarda 46 karşılaşmaya çıkarak 30 gol, 12 asist üreten Mauro, Sarı-Kırmızılı camianın vazgeçilmezi haline geldi. Aynı zamanda birçok takımı peşine takan Tangocu için sezon sonunda Galatasaray'ın kapısı çalacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN