Galatasaray taraftarının hayali gerçek oluyor! Okan Buruk 30 milyon euroluk taçsız kralı geri getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray taraftarının hayali gerçek oluyor! Okan Buruk 30 milyon euroluk taçsız kralı geri getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Süper Lig'de elde ettiği şampiyonluk ile taraftarı mutluluğa boğan sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi için kadroyu güçlendirmek istiyor. Bu doğrultuda adım atan yönetimden müjdeli haber geldi. Galatasaray taraftarının hayali gerçek oluyor! Okan Buruk 30 milyon euroluk taçsız kralı geri getiriyor. Alman devi resmen onayladı, hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de şampiyon olan Galatasaray'da transfer mesaisi başladı. Şampiyonlar Ligi için kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılı yönetim, transfer bombalarını üst üste patlatıyor. Devre arasında Almanya devi Bayern Münih'e 30 milyon euro karşılığında transfer olan yıldız oyuncu geri dönüyor. Galatasaray taraftarının hayali gerçek oluyor! Okan Buruk 30 milyon euroluk taçsız kralı geri getiriyor. Taraftarlar ismi duyunca stada akın edecek.

GALATASARAY TARAFTARININ HAYALİ GERÇEK OLUYOR

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi için gözünü kararttı. Süper Lig'de şampiyonluğun ardından kadrosunu güncellemeye başlayan sarı-kırmızılılar bombaları üst üste patlatıyor. T24'te yer alan habere göre, devre arasında Galatasaray'dan Bayern Münih'e 30 milyon euro karşılığında transfer olan Sacha Boey, Galatasaray'a geri dönüyor.

yeni-proje-2024-05-30t125235-951.jpg

30 MİLYON EUROLUK YILDIZ OYUNCU GERİ DÖNÜYOR

2028 yılına kadar Bayern Münih'le sözleşmesi bulunan Boey'in tekrardan Galatasaray'a kiralanabileceği iddia edildi. Münih ve Galatasaray'ın Boey'in kiralık olarak sarı-kırmızılı formayı giymesi için için anlaştığı ve transferin kısa süre içinde açıklanacağı belirtildi.

yeni-proje-2024-05-30t125249-252.jpg

Sacha Boey, sezonun ilk yarısında Galatasaray formasıyla şu ana kadar 31 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların hepsinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2790 dakika sahada kalan Fransız sağ bek, 2 golle skora etki etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN