Galatasaray turnayı gözünden vurdu! Okan Buruk'un prensi geri dönüyor. Değeri tam 20 milyon euro, taraftarlar stada akın edecek

Galatasaray turnayı gözünden vurdu! Okan Buruk'un prensi geri dönüyor. Değeri tam 20 milyon euro, taraftarlar stada akın edecek

Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmaları başladı. Şampiyonlar Ligi için kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılı yönetim bu sefer turnayı gözünden vurdu. Teknik direktör Okan Buruk'un prensi geri dönüyor. Değeri tam 20 milyon euro, taraftarlar stada akın edecek. İngiliz devi kararını verdi. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de adım adım şampiyonluğa giden Galatasaray'da tek bir kritik viraj kalmış durumda. Konyaspor ile karşı karşıya gelecek olan sarı-kırmızılılarda hedef 3 puanı alarak şampiyonluğunu ilan etmek. Kritik maç öncesi Aslanlarda transfer gelişmeleri peş peşe geliyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Galatasaray'da geçtiğimiz yaz transfer döneminde kiralık olarak gönderilen 20 milyon euroluk oyuncu geri dönüyor. İngiliz devi kararını verdi. Taraftarlar stada akın edecek.

GALATASARAY TURNAYI GÖZÜNDEN VURDU! OKAN BURUK'UN PRENSİ GERİ DÖNÜYOR

Galatasaray'da Nicolo Zaniolo, şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonuyla İngiliz ekibi Aston Villa'ya kiralanmıştı. Belirli sayıda maça 11'de başlaması gereken İtalyan futbolcu, bu şartı sağlayamadığı için bonservisi alınmadı.

yeni-proje-2024-05-23t120715-930.jpg

Akşam'da yer alan habere göre 24 yaşındaki oyuncunun, Galatasaray'ın yaz kampında yer alması planlanıyor. Ancak Zaniolo için teklif gelmesi durumunda, yönetimin değerlendireceği öğrenildi.

39 KEZ FORMA ŞANSI BULABİLDİ

Nicolo Zaniolo, bu sezon Aston Villa formasıyla 39 resmi maça çıkarak takımına 3 golle katkıda bulundu. Bu performans, onun potansiyelini ve etkileyici yeteneklerini sergilemesine rağmen, sakatlık riski kariyerinin geleceğini etkileyebilir.

yeni-proje-2024-05-23t120740-274.jpg

Ancak, futbol camiası Zaniolo'nun hızlı bir şekilde iyileşmesini ve tekrar en üst seviyede performans göstermesini umut ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN