Galatasaray yeni savunmacısını İngiltere'de buldu! Aslan, bombayı patlatıyor...

Galatasaray yeni savunmacısını İngiltere'de buldu! Aslan, bombayı patlatıyor...

Ara transfer döneminin başladığı günden bu yana takviye yapmayan sarı-kırmızılı ekip, bombayı patlatıyor. Aslan, yeni savunmacısını İngiltere'de buldu.

Ara transfer döneminde kadrosuna henüz takviye yapmayan Galatasaray, savunma hattını güçlendirmek için çalışmalara başladı. Fransız savunma oyuncusu Sacha Boey'in takımdan ayrılmasına defans hattına takviye yapma kararı alan sarı-kırmızılı ekip, gözünü İngiltere'ye dikti.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Sacha Boey'in Alman dünya devi Bayern Münih'e transfer olmasıyla tarihi bir bonservis geliri elde eden sarı-kırmızılı ekip, defans hattına takviye yapmak için düğmeye bastı.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Galatasaray, kış transfer sezonunun bitimine günler kala transferde kolları sıvadı.

A Spor'un haberine göre; Sarı-kırmızılı ekip, Premier League ekibi West Ham United formasını terleten 24 yaşındaki Ben Johnson'ı transfer listesine aldı. Aslan'ın sağ bek, sol bek ve stoper bölgelerinde oynayabilen yıldız futbolcunun transferinde ısrarcı olduğu öne sürüldü.Johnson: It was a game of two halves for me! | West Ham United F.C.

Genç yıldızın İngiliz ekibiyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Güncel piyasa değeri 8 milon euro olan yıldız futbolcunun Okan Buruk'un dikkatini çektiği iddia edildi.

Bu sezon İngiliz ekibinde 11 maçta görev alan İngiliz futbolcu, takımına 1 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN