Galatasaray'a 33 milyon euroluk süper yıldız orta saha! Aslan bombayı patlatıyor: Yer yerinden oynayacak: 115 gol 74 asist...

Galatasaray'a 33 milyon euroluk süper yıldız orta saha! Aslan bombayı patlatıyor: Yer yerinden oynayacak: 115 gol 74 asist...

Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesiyle Süper Kupa'da şampiyonluğu kazanan Galatasaray, takviye çalışmalarına başladı. Aslan, 33 milyon euroluk süper yıldızın transferi için harekete geçti

Şanlıurfa'da oynanan Süper Kupa karşılaşmasında şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, vakit kaybetmeden takviye çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılı ekip, 33 milyon euroluk süper yıldıza kancayı taktı.

Sezon başından bu yana orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan Galatasaray, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek takviye operasyonuna başladı. Bu sezon Okan Buruk yönetiminde Süper Lig'deki 24. şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, gözünü 33 milyon euroluk süper yıldıza dikti.

Fotomaç'ın aktardığına göre; Galatasaray, sezon sonunu şampiyon tamamlaması halinde İlkay Gündoğan'ı kadrosuna katmak için harekete geçecek.

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Barcelona'ya imza atan İlkay Gündoğan'ın sarı-kırmızılı ekibe transfer olmaya sıcak baktığı öne sürüldü. Bu sezon Barcelona forması altında 43 maçta görev alan yıldız orta saha oyuncusu, 5 gol 10 asiste imza attı.

Güncel piyasa değeri 16 milyon euro olan 34 yaşındaki Alman yıldız için bu için bugüne dek toplamda 33 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Barcelona formasını terleten yıldız orta saha oyuncusu, futbol kariyeri boyunca toplamda 600 karşılaşmada görev alırken söz konusu karşılaşmalarda 115 gol 76 asiste imza attı. İlkay'ın Barcelona ile 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

İlkay Gündoğan: "Ben Galatasaray'a gelmeye hazırım, Barcelona'yı ikna etmek sizin işiniz"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN