Galatasaray'a 51 milyon euroluk savunmacı! Aslan bombayı şimdiden patlatıyor...

Galatasaray'a 51 milyon euroluk savunmacı! Aslan bombayı şimdiden patlatıyor...

Yeni sezonda yıldızlarla dolu bir takım kurmayı hedefleyen Galatasaray, 51 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Pazar akşamı Fenerbahçe derbisinden bir puanla ayrılması halinde Süper Lig'deki 24. şampiyonluğuna ulaşacak olan Galatasaray, gelecek sezonunun transfer operasyonuna şimdiden başladı. Sarı-kırmızılı ekip, 51 milyon euroluk savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray, Devler Ligi'nde gruptan çıkmayı hedefliyor. Aslan bu hedef doğrultusunda yıldızlarla dolu bir takım kurmayı planlıyor. İlk olarak savunma hattını güçlendirme kararı alan sarı-kırmızılı ekip, 53 milyon euroluk orta sahanın transferi için harekete geçti.

Takvim'in haberine göre; Galatasaray, sezon sonunda Manchester United ile yollarını ayırması beklenen Varane için düğmeye bastı.Bayern Münih, Raphael Varane'ı transfer etme yarışında Real Madrid'e katıldı ve Man United'da oynayan savunma oyuncusu için 20 milyon euro teklif etmeye hazır | Goal.com Türkçe

Güncel piyasa değeri 25 milyon euro olan Fransız dünya yıldızı, bu sezon 30 karşılaşmada görev alırken skor katkısı sunamadı. Fransız süper yıldız için bugüne dek toplamda 51 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Sarı-kırmızılı ekibin sezonun sona ermesiyle birlikte Varane için girişimlerini hızlandıracağı iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN