Yaz transfer dönemine hızlı bir giriş yaparak Alman yıldız oyuncu Leroy Sane'yi kadrosuna katan ve Osimhen'i de kadrosuna katmayı hedefleyen Galatasaray'a Nijeryalı süper yıldız Victor Osimhen'den kötü haber geldi. Nijeryalı süper yıldızın yeni durağı belli oldu.
Geçen sezon Galatasaray forması altında gösterdiği performansla Sarı-Kırmızılı ekibin şampiyonluğa ulaşmasında başrol oynayan Nijeryalı golcü oyuncu Osimhen, yeni takımına imza atmaya hazırlanıyor.
Correire dello Sport Genel Yayın Yönetmeni Ivan Zazzaroni'nin aktardığına göre; Galatasaray ile olan kiralık sözleşmesi sona eren golcü oyuncu, yeni sezonda Suudi Arabistan'da forma giyecek.
Zazzaroni, söz konusu gelişme hakkında "Teklif öyle bir teklif ki kimse yarısını bile karşılayamazdı. Yıllık 40 milyon euro inanılmaz bir rakam. Piyasanın tamamen dışında. Kulüpler Dünya Kupası'na gitmek istemiyordu ancak Al-Hilal için büyük bir iyimserlik var. Bana göre oraya gidecek. Galatasaray bu rakamın yarısını bile ödeyemez. İngiltere Premier Lig'den hiçbir teklif gelmedi. Oraya gitmemesi sürpriz olur" ifadelerini kullandı.

