Galatasaray'a piyango vurdu! Aslan'ın bel kemiği yuvadan uçuyor: Tarihe geçecek teklif

Galatasaray'a piyango vurdu! Aslan'ın bel kemiği yuvadan uçuyor: Tarihe geçecek teklif

Süper Lig'de 88 puanla şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, bir yandan transfer çalışmalarında düğmeye basarken bir yandan da futbolcularına gelen transfer tekliflerini değerlendirmeye aldı. Aslan'ın yıldız ismine tarihe geçecek bir transfer teklifi geldi.

Spor Toto Süper Lig'de 2022-23 sezonunu rekor puanla şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, bir yandan Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalmak için kolları sıvarken bir yandan da futbolcularına gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız ismine İngiliz devinden rekor teklif geldi.

Spor Toto Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayarak 2018-19 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk hasretine son veren Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor.

Mertens, Icardi, Zaniola ve Torreira gibi yıldız isimleri kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Galatasaray, Şampiyonlar Ligi gruplarına kalabilmek için Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürürken futbolcularına gelen transfer tekliflerini de değerlendirmeye aldı.

ASLAN TEKLİFİ KABUL EDERSE NELSSON TARİHE GEÇECEK

Hürriyet gazetesinden Ali Naci Küçük'ün aktardığına göre; Geçen yaz Brezilyalı stoper Marcao'yu İspanyol devi Sevilla'ya satan Galatasaray bu kez de Danimarkalı savunma oyuncusu Victor Nelsson ile vedalaşmaya çok yakın.

Tottenhamdan Victor Nelsson için 22 milyon euroluk teklif

İngiliz kulübü Tottenham, sarı-kırmızılı ekibin başarılı savunma oyuncusu için 22 milyon euroyu gözden çıkarttı. Başarılı savunma oyuncusunun Galatasaray ile olan sözleşmesinde ‘25 milyon Euroya serbest kalır' maddesi bulunurken sarı-kırmızılı ekip, Nelsson'u bu fiyatın aşağısına satmayacağını bildirdi. 24 yaşındaki stoper ile İngiliz devi Arsenal ile İtalyan kulüplerinin de ilgilendiği belirtilirken Nelsson'un Avrupa'da oynamaya sıcak baktığı ileri sürüldü.

Aslan'ın Nelsson ile yaşayabileceği ayrılık sonrasında İtalyan devi İnter ile olan sözleşmesi sona eren Stefan De Vrij ve Atalanta’da forma giyen Merih Demiral ile görüştüğü kaydedildi.

Öte yandan Tottenham'ın Nelsson için Galatasaray'a sunduğu teklif sarı-kırmızılı ekibin tarihine geçti. Aslan, İngiliz devinin teklifini kabul ederse Nelsson, "Galatasaray'dan Avrupa'ya en yüksek bonservis bedeliyle transfer edilen oyuncu" olarak tarihe geçecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN