Galatasaray'da yer yerinden oynayacak! Erden Timur 22 yaşındaki yıldızı özel jetiyle getiriyor: 24 gol 14 asist...

Galatasaray'da yer yerinden oynayacak! Erden Timur 22 yaşındaki yıldızı özel jetiyle getiriyor: 24 gol 14 asist...

Süper Lig'de şampiyonluk iplerini eline alan Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması başladı. Özellikle orta sahayı güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılar aradığı ismi Danimarka'da buldu. Galatasaray'da yer yerinden oynayacak! Erden Timur 22 yaşındaki yıldızı özel jetiyle getiriyor. 24 gol 14 asistle dev kulüplerin radarında. İşte Galatasaray'ın sürpriz transferi...

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması başladı. Takımdan birçok oyuncunun ayrılması beklenirken orta saha için genç yetenek radara alındı. Teknik direktör Okan Buruk ısrarla üstünde duruyor. Galatasaray'da yer yerinden oynayacak! Erden Timur 22 yaşındaki yıldızı özel jetiyle getiriyor. 24 gol 14 asistle dev kulüplerin radarına girmiş durumda.

GALATASARAY'DA YILIN TRANSFERİ! ERDEN TİMUR ÖZEL OLARAK İLGİLENİYOR

Galatasaray'da kadro planlaması başladı. Bild'de yer alan habere göre; sarı kırmızılı takım, Bodo/Glimt forması giyen 22 yaşındaki orta saha Albert Gronbaek'i gündemine aldı. Haberde Erden Timur'un bu transferle özel olarak ilgilendiği ifade edildi.

yeni-proje-2024-05-11t122811-035.jpg

AVRUPA'DAN DA TALİPLERİ VAR

Haberde Alman ekibi Werder Bremen'in de oyuncuyu yakından takip ettiği ifade edildi. Bununla birlikte iki takımın da Gronbaek için Norveç ekibinin kapısını çalacağı ifade edildi.

yeni-proje-2024-05-11t122819-858.jpg

Piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösterilen Danimarkalı oyuncuyu Avrupa'dan birçok kulübün takip ettiği de aktarıldı. Merkez orta sahada görev yapan Gronbaek, Norveç ekibiyle toplam 79 maçta forma giydi ve 24 gol, 14 asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN