Galatasaray'da Zaha krizi! Beşiktaş derbisinden önce öyle bir şey yaptı ki... Bardağı taşırdı!

Galatasaray'da Zaha krizi! Beşiktaş derbisinden önce öyle bir şey yaptı ki... Bardağı taşırdı!

Sezon başından bu yana etkisiz bir performans ortaya koyan Zaha, Beşiktaş derbisi öncesinde yaptığı hareketle bardağı taşırdı. Aslan'ın sezon sonunda Zaha ile yollarını ayırması bekleniyor.

Trendyol Süper Lig'de 28. hafta karşılaşmasında deplasmanda Beşiktaş'ı konuk eden Galatasaray, rakibini 0-1 mağlup ederek şampiyonluk yarışında altın değerinde bir üç puana ulaştı. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız golcüsü Wilfried Zaha'nın derbinin kadrosuna alınmaması herkesi şaşırtırken golcü oyuncu hakkında ortaya çıkan gerçek tepki topladı. Sezon başından bu yana etkisiz bir performans ortaya koyan yıldız golcü, derbi öncesinde yaptığı hareketle bardağı taşırdı.

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde bedelsiz olarak Galatasaray'a imza atan ancak sarı-kırmızılı ekibe transfer olduğu günden bu yana performansıyla hayal kırıklığı yaratan Zaha, Beşiktaş karşılaşmasında kadroda yer almadı. Zaha'nın kadroda yer almaması sarı-kırmızılı taraftarları şaşırtırken yıldız golcünün Beşiktaş derbisi kadrosuna neden alınmadığı belli oldu.

Fotomaç'ın haberine göre; Beşiktaş derbisinden bir gün önce MR'ı çekilen yıldız golcüde ödem tespit edildi. Golcü futbolcunun maç günü yedek takımda olduğunu öğrenince Okan Buruk'un odasına gittiği ve sakatlığı nedeniyle derbide oynamak istemediğini Buruk'a ilettiği öne sürüldü.

Sezon başından bu yana ortaya koyduğu performansla hayal kırıklığı yaratan golcü futbolcunun bu hareketinin bardağı taşırdığı iddia edildi. Aslan'ın sezon sonunda Zaha ile yolları ayırması bekleniyor.

Bu sezon Galatasaray forması altında 35 karşılaşmada görev alan Zaha, takımına 10 gol 5 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN