Galatasaray'ın açık ara en kötü transferiydi! 'Gitse de kurtulsak' denen yıldız ülkesine dönüyor

Galatasaray'ın açık ara en kötü transferiydi! 'Gitse de kurtulsak' denen yıldız ülkesine dönüyor

Oynadığı futbolla büyük bir hayal kırıklığı yaratan ve Galatasaray taraftarlarınca istenmeyen adam ilan edilen Brezilyalı oyuncunun ülkesine döneceği iddia edildi. İşte 23 yaşındaki kanat forvette yaşanan sıcak gelişmeler...

Yaz ayı transfer döneminde Zaniolo'yu Aston Villa'ya, Yunus Akgün'ü ise Leicester City'e gönderir göndermez kanat forvet arayışlarına giren ve Tete'ye imza attıran Galatasaray'da Brezilyalı futbolcuyla yollar ayrılıyor...

Brezilya basınında yer alan habere göre; Galatasaray'ın yıldızı Tete'ye Brezilya Serie A ekibi talip oldu. Flamengo'nun Tete'nin durumunu yakından takip ettiği belirtildi.

tete-transfer.jpg

Galatasaray kurmaylarının henüz Brezilyalı futbolcuyla ilgili net kararını vermediği aktarıldı. Sarı-kırmızılıların gelecek teklife göre hareket edeceği vurgulandı.

4 YILDA GALATASARAY'DAN 12 MİLYON EURO ALACAK

Galatasaray sezon başında bonservis bedeli olmadan kadrosuna kattığı Tete ile 4+1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Sarı-kırmızılılar yıldız futbolcuya senelik 2 milyon 800 bin euro garanti ücret verileceğini belirtmişti. Tete'ye toplam 3 milyon 100 bin euroluk imza parası ödeneceği kaydedilmişti. Galatasaray'dan Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadeler kullanılmıştı:

"Profesyonel futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins ile 4+1 sezon opsiyonlu olmak üzere transferi konusunda anlaşmaya varılmış olup her bir sezon için net 2.800.000 EUR garanti ücret ile toplam 3.100.000 Euro net imza ücreti ödenecektir."

SÜPER LİGDE 28 MAÇTA 0 GOL 3 ASİST

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 24 yaşındaki kanat oyuncusuna bu sezon 40 maçta forma şansı verdi. Sarı-kırmızılı formayla 1600 dakika sahada kalan Tete bu mücadelelerde 3 gol attı ve 6 asist üretti.

tete-galatasaray-2023-1694013528-116075.jpg

Tete'nin Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 14 milyon euro.

TETE GİTSİN ZANİOLO VE YUNUS AKGÜN GERİ GELSİN

Gremio altyapısında yetişen Tete ardından Shakhtar Donetsk, Olimpik Lyon ve Leicester City'de forma giydi. Tete'nin oynadığı futboldan çok da memnun kalmayan Galatasaray taraftarları oyuncunun gönderilmesini isterken, Sarı Kırmızılılarda Yunus-Zaniolo geri gelsin yorumları bir hayli dikkat çekmeye başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN