Galatasaray'ın başına talih kuşu kondu! Fenerbahçe derbisine akın edecekler... 25 milyon euro kasaya girecek

Galatasaray'ın başına talih kuşu kondu! Fenerbahçe derbisine akın edecekler... 25 milyon euro kasaya girecek

Galatasaray bu hafta sonu Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Kritik derbi öncesi hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılılarda transfer gelişmeleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Yönetimin bonservis bedelini 25 milyon euro olarak belirlediği yıldız futbolcu Avrupa devlerinin radarına girmiş durumda. Galatasaray'ın başına talih kuşu kondu! Fenerbahçe derbisine akın edecekler. İmzası an meselesi! İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sırtlayan Galatasaray, Pazar günü Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Sahadan 3 puan alarak dönmek isteyen sarı-kırmızılılarda transfer mesaisi başladı. Takımda birçok yıldız dev kulüplerin radarına girerken Galatasaray’ın bonservis bedelini 25 milyon euro olarak belirlediği futbolcu için Avrupa devleri yarışa girdi. Galatasaray'ın başına talih kuşu kondu! Fenerbahçe derbisine akın edecekler. 25 milyon euro kasaya girecek.

GALATASARAY'IN BAŞINA TALİH KUŞU KONDU

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, ligin 37.haftasındaki derbi müsabakasında 19 Mayıs Pazar günü Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Eğer buradan Galatasaray 3 puanı almayı başarırsa şampiyonluğunu garanti olarak ilan etmiş olacak. Kritik derbiye ise scout akını yaşanacak. Bu sezon gösterdiği performansla ilgileri üstüne toplayan Barış Alper Yılmaz, Avrupa devlerinin radarına girmiş durumda.

yeni-proje-2024-05-16t104225-098.jpg

AVRUPA DEVLERİ AKIN EDECEK! 25 MİLYON EURO KASAYA GİRİYOR

Fenerbahçe derbisinde İngiltere'den Tottenham, West Ham ve Aston Villa, İtalya'dan Juventus ve Roma Fransa'dan ise Lille kulüpleri Barış Alper Yılmaz'ı izleyecek. Galatasaray’ın Barış Alper Yılmaz’ı isteyen takımlardan en az 25 milyon euro bonservis talep etmesi bekleniyor.

yeni-proje-2024-05-16t104244-050.jpg

Bu sezon Okan Buruk’un sağ bek, sol bek, sağ kanat, sol kanat ve forvette şans verdiği Barış Alper Yılmaz, tüm kulvarlarda forma giydiği 53 maçta 7 gol atarken 12 de asist yaptı. 23 yaşındaki Barış Alper’in Galatasaray ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Barış’ın güncel piyasa değeri 13 milyon euro olarak gösteriliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN