Galatasaray'ın efsane ismi Necati Ateş, Okan Buruk'u hedef aldı! "Ne olduğu belli değil..." Sarı-kırmızılı taraftarlardan tepki!

Galatasaray'ın efsane ismi Necati Ateş, Okan Buruk'u hedef aldı! "Ne olduğu belli değil..." Sarı-kırmızılı taraftarlardan tepki!

TRT Spor ekranlarında yorumculuk yapan Galatasaray'ın efsane ismi Necati Ateş, Kayserispor'a mağlup olan sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Okan Buruk'u hedef aldı. 42 yaşındaki efsane ismin açıklamaları sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini topladı.

Spor Toto Süper Lig'in 10. hafta karşılaşmasında deplasmanda Çağdaş Atan yönetimindeki Kayserispor'a mağlup olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, oyuncu tercihleri nedeniyle taraftarların tepkisini topladı.

Kayserispor deplasmanında bu sezon Süper Lig'deki ikinci yenilgisini alan Galatasaray gelecek hafta evinde Alanyaspor'u ağırlayacak. Yaz transfer döneminde Icardi, Mertens, Torreira, Mata ve Oliveira gibi tecrübeli isimleri kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Galatasaray'da Okan Buruk, takımın ortaya koyduğu oyun nedeniyle eleştiri oklarının hedefindeki isim haline geldi.

Sarı-kırmızılı formayı 6 sezon terleten ve son olarak Fatih Terim'in teknik ekibine katılarak Galatasaray'da antrenörlük hayatına başlayan ancak Fatih Terim ile yaşanan ayrılık sonrasında görevinden ayrılarak yorumculuğa başlayan 42 yaşındaki efsane isim TRT SPOR ekranlarında Okan Buruk'a eleştirilerde bulundu.

nec.jpg

'KAYSERİ İLK YARIDA 3'Ü BULABİLİRDİ'

Sarı-kırmızılı ekibin eski yıldızı şunları söyledi:

'Mertens'le oynarsan ondan ofansif anlamda iş beklersin. O kanatta yardımcı olmazsa Ramazan ve Onur sürekli zorlar, goller de öyle geldi. Çağdaş hocayı ve Kayseri'yi tebrik etmek lazım. Oraya yıktılar topları. 3'ü de bulabilirlerdi ilk yarıda. Sadece geçişlerde top kaptırdılar hataları oldu. Muhteşem oynadılar ve hak etti Kayserispor

SAHADA İSYAN ETMEZSEN KAZANAMAZSIN

İnanılmaz bir gol buldular Onur'la. Ligin en iyi sağ beklerindendi Onur, bu sene de çok iyi gidiyor. Galatasaray hiç formda değildi. Sahada isyan etmezsen, ikili mücadele etmezsen, pozisyon üretmezsen şut atmazsan kazanamazsın.

30. SANİYEDEKİ ŞUT DIŞINDA ICARDI YOKTU

Galatasaray oyununu aramaktan vazgeçmeli artık. Doğru 11'ini bulmalı. Çok fazla oyuncu alındıktan sonra hangisi oynayacak diye sıkıntı yaşarsın. Icardi, Seferovic, Gomis. Oynamayan Gomis sana 9 puan kazandırdı attığı gollerle. Seferovic ritmini bulamadı, Icardi Arjantin'e gitti ne olduğu belli değil. 30. saniyede şu attı onun dışında yoktu Icardi.

ceket.gif​​​​​​​

NASIL OLACAK PEKİ MÜCADELE?

Torreira ikili mücadele kazanır dedik, o da sahada yoktu. Midtsjö de yoktu. Mata, Icardi, Mertens, Yunus ikili mücadele kazanır beklentisi olacak oyuncular yok ki sahada, nasıl olacak peki mücadele? Sahanın içinden geldik, mutfağından geldik o kokuyu biliriz. Arkadaşını uyandırmazsan isyan etmezsen kaliten çıkmıyor ortaya. Büyük takım olman anlam ifade etmiyor. Rakip senden daha çok konup mücadele ediyorsa kaliteni ortaya çıkaramazsın.

KENARDA HOCANA CEKET ATTIRIYORSUN!

'Maçlardan sonra uyumadık sabahlara kadar, bu kadar kolay bu iş diyorlar ya hep bizlere öyle o kadar da kolay değil. Arkadaşını salla biraz, isyanı kenarda hoca yapıyor. Hocana ceket attırıyorsun kenarda.

YUNUS KENDİNİ KONTROL ET

Sadece Kerem değil, Yunus sen de check et kendini. A Milli takım oyuncususun sen artık. Twitter da sürekli maaşıyla ilgili konuşuluyor ama sen sahada gerekeni yapmazsan bekleneni vermezsen olmaz, yarın öbür gün terse dönüyor olay.'

Necati Ateş'in bu açıklamaları sosyal medyadaki sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini topladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN