Galatasaray'ın efsane isminden heyecanlandıran Arda Güler açıklaması! 'Galatasaray'da görmekten mutluluk duyarım...'

Galatasaray'ın efsane isminden heyecanlandıran Arda Güler açıklaması! 'Galatasaray'da görmekten mutluluk duyarım...'

Galatasaray'ın efsane ismi Real Madrid forması giyen Arda Güler hakkında çarpıcı açıklamalara imza atarak sarı-kırmızılı camiada büyük heyecan yarattı.

Trendyol Süper Lig'in 29. hafta karşılaşmasında yarın akşam evinde Çaykur Rizespor'u ağırlayacak Galatasaray'ın efsane isminden heyecanlandıran Arda Güler açıklaması geldi. Sarı-kırmızılı ekibin unutulmaz isminin milli yıldıza yönelik sözleri özellikle sosyal medyada büyük heyecan yarattı.

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde 20 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'den ayrılarak İspanyol dünya devi Real Madrid'e transfer olan ancak sezon başından bu yana yedek kulübesine mahkum olan milli yıldız Arda Güler, Beşiktaş-Galatasaray derbisi sonrasında Kerem Aktürkoğlu'nun "İstanbul sarı kırmızı" ve Barış Alper Yılmaz'ın "Şen ola Cimbom, şen ola" paylaşımlarını beğenmiş ve bu gelişme çeşitli dedikodulara neden olmuştu.

2029 yılına dek Real Madrid ile sözleşmesi bulunan genç yeteneğin İspanyol devinden kiralık olarak ayrılacağı ve Galatasaray'a transfer olacağı öne sürülürken sarı-kırmızılı ekibin efsane ismi Ümit Karan, sarı-kırmızılı camiayı heyecanlandıran açıklamalara imza attı.

Sky Spor Youtube kanalında açıklamalarda bulunan Ümit Karan, milli yıldızın Galatasaray'a transfer olabileceğine vurgu yaparak "Arda Güler'in bizim kulüpte de çok gelişim sağlayabileceğini düşünüyorum. Arda Güler'i Galatasaray'da görmekten mutluluk duyarım." dedi.

Ümit Karan Haberleri - Son Dakika Ümit Karan Haber Güncel Gelişmeler

Karan'ın bu açıklamaları özellikle sosyal medyada büyük yankı uyandırırken çok sayıda etkileşim aldı. Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan 19 yaşındaki genç yetenek, son olarak 18 Şubat'ta oynanan Rayo Vallecano karşılaşmasında forma şansı bulmuştu..

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN