Galatasaray'ın forvetine sınav soruşturması: Arkadaşı yerine sınava girince gözaltına alındı

Galatasaray'ın forvetine sınav soruşturması: Arkadaşı yerine sınava girince gözaltına alındı

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mustafa Muhammed'in arkadaşının futbolcu yerine 3 sınava girdiği yerel medyaya yansıyınca Mısır Başsavcılığı soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında sanık, futbolcunun ülkeyi temsil etmesinden dolayı kendisine yardım ettiğini söyleyerek suçlamayı kabul edince hakkında 4 günlük gözaltı kararı verildi.

Mısır'ın Giza kentindeki bir eğitim kurumunda 24 Ocak'ta Galatasaray'ın forveti Mustafa Muhammed'in arkadaşı olduğu iddia edilen bir kişinin ünlü futbolcunun yerine sınavlara girdiği söylentileri yerel medyaya yansımıştı. Söylentilerin ardından konuyla ilgili savcılık, başlattığı soruşturma kapsamında şüpheli hakkında 4 günlük gözaltı kararı verdi.

'ÜLKEYİ TEMSİL ETTİĞİ İÇİN YARDIM ETTİM'

Şüpheli ifadesinde, Galatasaray ve Mısır Milli Takımı oyuncusu Mustafa Muhammed'in Afrika Uluslar Kupası için mücadele ettiğini, bunun vatani bir görev olduğunu ve arkadaşının sınıfta kalmasından çekindiği için sadece yardım etmek istediğini söylediği aktarıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN