Galatasaray'ın golcüsü yuvadan uçuyor! Beşiktaş devreye girdi...Tarihe geçecek transfer operasyonu!

Galatasaray'ın golcüsü yuvadan uçuyor! Beşiktaş devreye girdi...Tarihe geçecek transfer operasyonu!

Pazar akşamı Fenerbahçe'yi mağlup ederek 24. Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Beşiktaş, sarı-kırmızılı ekibin golcü oyuncusu için devreye girdi.

Süper Lig'de 24. şampiyonluğuna ulaşmak için geri sayıma geçen Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekip, golcü ismiyle yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Aslan'ın golcü ismi için Beşiktaş devreye girdi.

Pazar akşamı evinde ağırlayacağı Fenerbahçe karşısından bir puanla ayrılması halinde Okan Buruk yönetiminde ikinci, toplamda ise 24. zaferini elde edecek olan Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu krizi yaşanıyor.

Son haftalarda saha içi ve dışı tavırlarıyla sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini toplayan milli yıldız, takımdan ayrılma kararı aldı.

A Spor'un haberine göre; Sezon sonunda yeniden yapılanmaya gitmeye hazırlanan Beşiktaş, milli yıldızın transferi için devreye girdi. Avrupa'ya transfer olmayı hedefleyen milli yıldızın, bu hedefine ulaşamaması halinde Beşiktaş'a transfer olmaya sıcak bakabileceği iddia edildi.Kerem Aktürkoğlu ligde skor üretemedi - Son Dakika Haberleri

Güncel piyasa değeri 17 milyon euro olan 25 yaşındaki golcü oyuncu, bu sezon Galatasaray forması altında 52 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 15 gol 9 asiste imza attı. Golcü oyuncunun 2026 yılına dek sarı-kırmızılı ekip ile sözleşmesi bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN