Galatasaray'ın takımdan gönderdiği isme Fenerbahçe ve Beşiktaş talip

Galatasaray'ın takımdan gönderdiği isme Fenerbahçe ve Beşiktaş talip

Gelecek sezon iddialı bir takım kurmak isteyen Valérien Ismaëel yönetimindeki Beşiktaş ile Jorge Jesus yönetiminde şampiyonluğa ulaşmak isteyen Fenerbahçe, Cimbom'un eski yıldızına gözünü dikti. İki ezeli rakip eski Galatasaraylı yıldızı kadrosuna katmak için kıyasıya bir rekabete girdi.

Spor Toto Süper Lig'de 8 yıldır şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, Portekizli teknik adam Jorge Jesus'un transfer raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Lincoln ve Bruma takviyeleri ile kadrosunu güçlendiren sarı- lacivertli ekip Şampiyonlar Ligi'ndeki Dinamo Kiev karşılaşmasına kadar tüm transferlerini tamamlamak istiyor.

Kanarya, Cimbom'un eski yıldızı için Romain Saïss ve Gedson Fernandes transferleri ile kadrosunu güçlendiren Beşiktaş ile kıyasıya rekabet içerisine girdi.

İki ezeli rakip Karagümrük forması altında gösterdiği performansla adından söz ettiren Emre Mor'u kadrosuna katmak istiyor.

mr.jpgEmre Mor

SALİH UÇAN+ PARA

Beşiktaş Başkanı Ahmut Nur Çebi'nin 24 yaşındaki genç yetenek Emre Mor transfer için Karagümrük'e Salih Uçan + para teklifini yaptığı öğrenildi. Beşiktaş'ın bu talebi üzerine başkan Süleyman Hurma, düşünmek için zaman istedi. İki kulübün cuma günü Emre Mor konusunda yeniden bir araya gelmesi beklenirken transferde masada olan Fenerbahçe'den yeni bir hamle geldi.

FENERBAHÇE İSTANBUL'A DAVET ETTİ

Genç yıldız için Fatih Karagümrük’e resmi teklif yapan Fenerbahçe oyuncunun temsilcisini sözleşme ve transfer görüşmeleri için İstanbul’a davet etti. Fenerbahçe'nin bu hamlesi sonrasında Beşiktaş'ın yeni bir hamlede bulunacağı öğrenilirken genç yeteneğin iki ezeli rakipten birine transfer olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Genç yetenek geçen sezon Karagümrük forması altında 29 maça çıkarken 6 gol 4 asistlik katkı sağladı. Genç yetenek 2019-2020 sezonunda Galatasaray formasını terletmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN